Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 8 900 000 SEK

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
8 900 000 SEK / utgångspris
Adress
Banvägen 9, Stocksund, Stocksund
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
136 kvm
Avgift
6 276 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Elegant gavelradhus från 2006 med utsikt mot Stocksundet

Äntligen är ett av de attraktiva radhusen på Banvägen till salu. Husen uppfördes 2006 och är fortfarande i nyskick. Här bor man både naturskönt med utsikt ner mot Stocksunds hamn och centralt med tunnelbanan/Roslagsbanan runt knuten. Rymligt vardagsrum med plats både för soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet når man den soliga altanen i sydväst med utsikt mot Stocksundet. Köket är stort och trivsamt och ligger delvis i öppen planlösning mot vardagsrummet. Matplats med rum för många sittande och med fin utsikt mot villorna på andra sidan Banvägen. Skåpsnickerier från Vedum och rostfria vitvaror från Electrolux. Totalt 3-4 sovrum och två helkaklade badrum. Garage i länga samt utvändig p-plats. Fjärrvärme.

Mycket goda kommunikationer till stan tack vare närhet till Roslagsbanan (5 minuters promenad) och även till t-banan (10 minuters promenad). Gångavstånd till skola och förskola samt Stocksunds torg. Fina promenadstråk genom Cedergrenska parken och längs Värtan. Trevlig sommaröppen restaurang finns vid Stocksunds Hamn, som ligger i det direkta närområdet. På Cedergrenska Tornet kan man äta brunch och julbord. Strandbad finns vid Svanholmen och Täcka udden (mellan Lagman Linds väg och Lilla Värtan). I kommunen finns även två mycket fina golfklubbar: Djursholms Golfklubb i kommundelen med samma namn och Stockholms Golfklubb vid Kevinge, Danderyd.

Beskrivning

Entréplan med praktiskt och snyggt klinkergolv med golvvärme. Avhängning i garderob. Nuvarande ägare disponerar rummet invid hallen som ett arbetsrum, men det kan även fungera som tv-rum eller gästrum. I anslutning till hallen ligger även tvättstugan och ett helkaklat badrum med dusch. Båda utrymmena har golvvärme. Det finns även ett mycket rymligt förråd på entréplanet.

På mellanplanet ligger bostadens sociala ytor. Vardagsrummet rymmer såväl soffgrupp som matbord. Från vardagsrummet når man den soliga altanen med sydväst-läge och utsikt ner mot hamnen och Stocksundet. Även köket är rymligt och har plats för ett stort matbord. Härifrån har man utsikt över närområdets fina villor. Köket ligger delvis i öppen planlösning med vardagsrummet, vilket möjliggör kontakt mellan rummen. Kökssnickerierna kommer från Vedum och de rostfria vitvarorna från Electrolux.

På det översta våningsplanet ligger tre av bostadens sovrum och ett helkaklat badrum med dusch. Ett av rummen är större och rymmer en dubbelsäng. Här, liksom i resten av bostaden, ligger enhetliga fina parkettgolv. Våningsplanets höga läge gör att man har en fin utsikt ner mot Stocksundets vatten. I den övre hallen finns en praktisk klädkammare.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Brf Stationsmästaren Brf Stationsmästaren ÅR 2018 Stadgar Brf Stationsmästaren

Bostadsfakta

Kommun

Danderyd kommun, Skattesats 30.6%.

Församling

Danderyd.

Storlek

Boarea 136 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Lägenhetsnummer

5

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2006
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Stationsmästaren i Danderyd
Organisationsnummer: 769609-3694
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 5
Antal lägenheter: 10
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2019-04-23
Energiprestanda primärenergital: 124 /kWh per kvm och år

TV

Tv-uppkoppling via fiberanslutning

Internet

Internetuppkoppling via fiber

Månadsavgift

Avgift: 6 276 SEK / mån
inkl. v/a, sophantering, internet, tv, garage, p-plats

Driftskostnad

1 570 SEK varav:
Uppvärmning: 650 SEK
Elektricitet: 920 SEK
I hushållselen ingår golvvärme i hallen/tvättstugan/badrummet på entréplanet och golvvärme i badrummet på det övre planet.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 9.95900 %
Andel av årsavgiften: 9.95900 %
Pantsättningsavgift: 700 SEK
Överlåtelseavgift: 1500 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Altan med utgång från vardagsrummet. Härligt soligt s/v-läge med utsikt ner mot Stocksunds Hamn och Värtan. Fina planeringar med litet äppelträd, lavendelbuskar och rosor.

Bilplats

Garageplats med låsbart förråd i bakkant samt utvändiga p-platser.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy