Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 650 000 SEK / bud
Adress
Våreldsvägen 3E, Sturefors
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
70 kvm
Avgift
4 223 SEK / mån
Rum
3 rum

Snygg trerummare i natursköna Sturefors

Välkommen till Våreldsvägen 3 E, en mycket välplanerad trerummare en trappa upp. Lägenheten är ljus och fin med fönster i två väderstreck. Ljusa väggar och ljust golv ligger i hela lägenheten. Stilrent kök i vitt med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, härifrån når du ut till en stor och härlig balkong med fint läge. Två sovrum i bra storlekar, varv det ena med garderobsförvaring. Stort duschrum med vita helkaklade väggar samt tvättmaskin och torktumlare. Klädkammare med gott om plats för förvaring. Närhet till egen p-plats samt rymligt förråd. I avgiften ingår parkeringsplats, sophämtning, värme, vatten, kabel-tv, bredband och IP-telefoni.

Sturefors är ett naturskönt område med positiv utveckling, här finns livsmedelsaffär, pizzeria, bad samt populära skolor och förskolor. Sätt dig på cykeln så når du enkelt Landeryds golfbana och Ullstämma med all dess service. Med goda bussförbindelser tar du dig till Linköpings stadskärna på 20 minuter. Njut av de fina promenadstråken med lantliga miljöer och ta en simtur i badet vid Kinda Kanal.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

ENTRÉHALL
Ljus och rymlig hall där man fångas av en hemtrevlig känsla direkt vid första fotsteget när man går in genom ytterdörren. Här erbjuds gott om plats för avhängning av ytterkläder och god förvaring i praktisk klädkammare i direkt anslutning till entrén. Vitmålade väggytor och ljust laminatgolv.


DUSCHRUM/TVÄTTSTUGA
Rymligt våtutrymme med kombinerat duschrum/tvättstuga. Här finns dusch utrustad med takdusch och infällbara glasdörrar, toalett, kommod och spegel. Tvättutrymme med tvättmaskin och torktumlare. Kaklade väggytor och våtrumsmatta på golv.

KÖK
Välutrustat kök med goda arbetsytor och optimal förvaring. Stilrent med vit skåpsinredning och ljusgrått kakel. Laminatbänkskiva med integrerad diskho. Kökets maskinella utrustning utgörs av kyl och frys i fullhöjd, spishäll, spisfläkt samt ugn. Utrymme för att sätta in diskmaskin. Köket och vardagsrummet smälter samman i en öppen planlösning vilket skapar en trevlig, öppen atmosfär. gott om plats för ett stort matbord med plats för 6-8 personer. Vitmålade väggytor och laminatgolv.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum i öppen planlösning mot köket. Goda sällskapsytor med plats för en större soffgrupp och tv-bänk. Från vardagsrummet finns utgång till balkongen. Stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp tack vare söderläget! Vitmålade väggytor och laminatgolv.

SOVRUM 1
Stort sovrum med god disponibel yta. Plats för stor dubbelsäng och övrigt möblemang. Två platsbyggda garderober ger god förvaring. Vitmålade väggytor och laminatgolv.

SOVRUM 2
Rymligt sovrum med fönster i två väderstreck vilket bidrar till ett härligt inflöde av ljus. Vitmålade väggytor och laminatgolv.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 70 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

2160-75001-0432

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Lägenhetsnummer: 2160-75001-0432
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Kabel-TV ingår i månadsavgiften.

Internet

Ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 223 SEK / mån
värme, vatten, bredband, IP-telefoni och P-plats med elstolpe

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.43100 %
Andel av årsavgiften: 3.43100 %

Uteplats

Stor och härlig balkong med fint läge.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy