Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
795 000 SEK
Adress
Övre Arbetshusgatan 54B, Söder, Gävle
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
23 kvm
Avgift
1 427 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Vidunderlig utsikt på Söder!

Varmt välkomna till en välplanerad etta med låg månadsavgift som även inkluderar bredbandet och med en fantastisk utsikt från den åttonde våningen (högst upp i huset)! Den låga avgiften bäddar för ett billigt boende som förslagsvis passar en student/pendlare eller förstagångsköpare.
Kanonläge på Söder med en kort promenad till Södermalmstorg och dess utbud av mataffärer, restauranger och kommunikationer och även Högskolan och centralstationen finns inom promenadavstånd!

Välskött förening som erbjuder fina gemensamhetsutrymmen, stambytta badrum och ny hiss!

Välkommen hem!

Bostadsfakta

Kommun

Gävle kommun.

Storlek

Boarea 23 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1803(SKV)

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1955
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Sockerbruket
Organisationsnummer: 785000-2275
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1803(SKV)
Antal lägenheter: 71
Antal lokaler: 1

14 garage och 17 p-platser, separat kösystem.

Lägenhetsfördelning: 10 st 1 rum och kokvrå, 5 st rum och kokvrå, 31 st 2 rum och kök, 14 st 3 rum och kök & 11 st 4 rum och kök.

Till lägenheten hör ett vindsförråd och en matkällare. Gemensam tvättstuga och torkrum i källare. Tillgång till cykelrum i källare.

Föreningens renoveringar

1990-1991 Värmesystem
1991-1992 Omläggning av tak
1996-1997 Fönsterbyte i höghus
2001-2002 Stam- och badrumsrenovering
2003-2004 Torktumlare, garageportar och fönster, målning, fönsternischer
2005-2006 Byte av 25 fläktskåp, 19 spiskåpor, 6 designskåp
2007-2008 Kåpor och kryddskåp, ytterdörr
2009-2010 Asfaltering av p-platser och utökning med 5 p-platser
2010-2011 Takunderhåll
2011-2012 Takunderhåll och fasadrenovering
2012-2013 Säkerhetsdörrar
2014-2015 Målning och elrenovering

Månadsavgift

Avgift: 1 427 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Tillträde

fr.o.m början av april!

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.76031 %
Andel av årsavgiften: 0.69384 %
Pantsättningsavgift: 448 SEK
Överlåtelseavgift: 1120 SEK
Betalas av: Köpare

Närområde

Allmänt om området: Söder är en stadsdel i Gävle som ligger söder om Gävles centrum. Längs med Södra Kungsgatan som går igenom stadsdelen och runt Södermalmstorg finns en rad olika affärer, restauranger, krogar och pubar.

På Slottstorget brukar man inför varje jul sedan 1966 uppföra en stor julbock. Ett stenkast västerut från Slottstorget befinner sig Gävle slott som är ett fängelsemuseum nu för tiden och hantverkeri.

Här finns även Gävles största gymnasieskola Polhemsskolan. och internationella engelska skolan i Gävle.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy