Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / bud
Adress
Gullbergsgatan 6, Valla, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
54 kvm
Avgift
2 817 SEK / mån
Rum
2 rum

TILLTALANDE TVÅA MED LJUVLIG BALKONG

Optimal och tilltalande tvåa med en öppen planlösning. Huset uppfördes av HSB 2016 och har genomgående hög standard. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum förmedlar rymt och trivsel. Från vardagarummet når vi balkongen som vetter mot den lugna och vakcra innergården. Sovrummet är väl tilltaget och erbjuder förvaring bakom skjutdörrarna. Till sist men inte minst ett stort helkaklat duschrum med kombinerad tvätt- och torktumlare.

Här bor ni i vacker omgivning med fina grönområden med närhet till såväl Gamla Linköping, Universitetet som till City. Det mesta finns inom cykelavstånd. Närhet till allmänna kommunikationer och populärt motionsspår i Rydskogen. I den låga avgiften ingår värme, kallvatten, digital-tv, bredband samt IP-telefoni.

I föreningen finns cykel- och barnvagnsförråd samt återvinningsrum. Till lägenheten hör även ett källarförråd. Mycket fin fastighet och grönskande innergård med fina omgivningar i Folkets Park.

- Välkomna på visning!

Beskrivning

Välkomnande hall med grått klinker på golv som sedan övergår till ekparkett i hela lägenheten tillsammans med vitmålade väggar. Till höger vid entrén finns en stor skjutgarderob som erbjuder gott om förvaring. I den garderoben finns ett städskåp.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönster mot innergården.
Köket erbjuder vita köksluckor, grå laminatbänkskiva med vitt kakel över bänken. I köket finns rostfria vitvaror så som inbyggnadsugn- och micro, kombinerad kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll samt fläkt.

Från vardagsrummet finns utgång till den fina balkongen som vetter mot den lugna innergården.

Stort badrum med vitt kakel på vägg och grått klinker på golv. Här finns dusch med vikbara duschväggar, handfat i kommod, spegelskåp, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk samt väggfasta överskåp.

Sovrum med ekparkett, vitmålade väggar och garderob med skjutdörrar.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun, Skattesats 32.29%.

Församling

Linköpings domkyrkoförs.

Storlek

Boarea 54 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

0005

Våning / hiss

Våning 2 av 5.
Våningsplan 2 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2015-2016
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Rotundan
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0005
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0
Bostadsrättsöreningen bildades 2014 och förenings hus stod inflyttningsklart 2016. Föreningen äger fastigheten Ombudsmannen 33 med adresser Gullbergsgatan 6-10 och föreningens hus omfattar 42 bostäder.

Internet

Digital-TV, bredbandstelefoni samt bredbandsanslutning ingår i månadsavgiften.

Månadsavgift

Avgift: 2 817 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1165 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Fin balkong om 8 kvm med trätrall. Balkongen vetter mot innergården i österläge.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra i underjordiskt garage i grannfastigheten Brf Dansbanan.
Parkeringsplats. Går att hyra på bostadsrättsföreningens parkering.

Övriga utrymmen

Varje lägenhet har tillgång till ett förråd på källarplan eller i trapphus. I föreningen finns en samlingslokal, cykelförråd samt barnvagns- och rullstolsförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy