Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Galaxgränd 6, Skälby, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65 kvm
Avgift
3 960 SEK / mån
Rum
3 rum

Ansvarig mäklare

Victor Samuelsson
Ansvarig mäklare Victor Samuelsson

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad trea i populära Skälby

Välkomna till en yteffektiv trea i det barnvänliga området Skälby. Lägenheten förfogar över en egen uteplats, perfekt för dig som vill ha villa-känsla även fast du bor i bostadsrätt! Nuvarande ägare har låtit bygga om den tidigare tvåan på 65 kvadrat till en trea med fina materialval och ljusa, öppna ytor. En lägenhet som passar många, missa inte chansen!

Kontakta mäklaren för mer info.

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en välplanerad hall med inbyggda garderober och hatthylla. Hallen har vita väggar och klinkergolv som sedan övergår i ljust parkettgolv.

Kök
Ett rymligt och stilrent kök med gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Ett trevligt vardagsrum med vackert ljusinsläpp. Rummet har vita väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är väl tilltaget med plats för stora garderober. Vita väggar och ljust parkettgolv.

Sovrum 2
Ett mysigt sovrum med plats för stor säng och skrivbord. Vita väggar och ljust parkettgolv.

Badrum 1
Ett stort badrum med badkar, tvättmaskin och badrumsskåp. Linoleummatta och våtrumstapet.

Övrigt

OMRÅDE
Skälby är ett av Järfällas mest populära områden och attraherar bland annat många barnfamiljer. Detta till stor del för sitt lugn och närheten till milsvida, mycket vackra, naturområden med naturreservat och Mälarens vatten med badplatser och bryggor. Härifrån är det nära till bland annat det högteknologiska Kista, Spånga, Bromma och Sundbyberg vilket gör att allt fler uppmärksammar området och alla dess fördelar. I Skälby finns en väl utbyggd barnomsorg och det är aldrig långt till daghem och skolor för barn i alla åldrar.

KOMMUNIKATIONER
Närmsta pendeltågsstation är Barkarby. Buss trafikerar närområdet. Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme och kvällstid 2 ggr per timme. Tåget tar 19 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Läs mer på www.sl.se

Avståndet till Stockholm City är ca 20 km, med bil tar man E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
Jakobsbergs Centrum är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se I centrum finns också flera restauranger, konditori, biograf, skräddare, frisörer, banker, bibliotek, apotek, folktandvård, sjukhus, postservice och närpolis.

Mellan Barkarby och Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, Elgiganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

Nära med bil även till Åkermyntans Centrum i Vällingby och Coop Forum i Vinsta.

FRITID OCH NATUR
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun, här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser och stora friluftsområden. Järvafältet, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några.

För den träningsintresserade finns Sats sportsclub, Friskis & Svettis och badhus i centrum och Komethallen i Veddesta. Cykelavstånd till Viksjö Golfklubb.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se, du kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00. Info om områdets skolor finns också på www.jfog.net

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun.

Storlek

Boarea 65 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Östra Vega
Organisationsnummer: 716455-1405
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 89
Antal lokaler: 0

Föreningens renoveringar

2013 Fasadmålning.
2009 Ommålning av förråd- och ytterdörrar.

Månadsavgift

Avgift: 3 960 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.7578 %
Andel av årsavgiften: 0.7578 %

Renoveringar

2013 Fasadmålning.
2009 Ommålning av förråd- och ytterdörrar.

Uteplats

Egen uteplats med utrymme för matbord och soffa.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy