Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 430 870 SEK / Fast pris
Adress
Köpmangatan 7A, Söder, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
114 kvm
Avgift
5 746 SEK / mån
Rum
4 rum

Unik nyproduktion på Söder med drömläge intill ån. Inflyttningsklart!

Originalfastigheten har restaurerats och byggts om till 13 lägenheter med rymlig hiss i trapphuset. Alla lägenheter har balkong, alternativt uteplats med vacker utsikt, högt i tak och charmiga höga fönster med spröjs. Det finns även två nya byggnader varav ett med fyra moderna stadsradhus om tre plan vardera. I stadsradhusen erbjuds uteplats på entréplan, balkong på andra planet och en härlig indragen takterrass på översta planet med en enastående utsikt över Eskilstunaån. Den andra nybyggnationen är ett enplanshus som består av två mindre lägenheter med stora fönster och uteplatser direkt mot ån.

Genomgående för projektet är en mycket hög standard och bra materialval där husen bär distinkt karaktär från sina respektive tidsepoker. Genomgående kommer lägenheterna ha vitlaserat ekparkettgolv, helkaklade badrum med golvvärme och Vedum kök med Miele vitvaror. Infällda spotlights i tak kommer att finnas i badrum, gemensamma sällskapsytor samt hall. I samtliga lägenheter ingår tvättmaskin, torktumlare och torkskåp som standard.

På innergården kommer det att skapas ett stort gemensamt trädäck mot vattnet där de boende kan spendera fina sommarkvällar med att grilla och umgås, eller bara sitta och njuta av utsikten över ån med en bok. Det kommer att finnas nio stycken parkeringsplatser med el-stolpe för 500 kr/mån, dessa kommer i första hand att erbjudas vissa lägenheter i projektet. Här kan du bo tryggt med låsta grindar till innergården och samtliga bostadsrättsinnehavare tilldelas en fjärrkontroll till den automatiska bilgrinden.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten. Kostnad för hushållsel tillkommer. Fastigheten kommer att vara ansluten till Stadsnätet där boende kan välja leverantör av abonnemang för internet, ip-telefoni samt TV.

Bostäderna har nära till grönområden och vackra promenadstråk på bägge sidor om ån. Inom närområdet finns även restauranger, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral m.m. och till torget och city tar det endast 5-10 min att promenera.

För att läsa mer om projektet eller för att se bostadsväljaren, där du kan titta mer på varje lägenhet, finns bostadsrättsföreningens egna hemsida.
http://brfsvardsliljan1.se/

Välkommen hem!

Beskrivning

Med egen entré finns denna unika etagevåning med en mycket trevlig planlösning. Lägenheten har uteplats på entréplan och balkong på övre plan, båda med en härlig utsikt över ån.

I hallen vid entrén finns 3 st garderober med skjutdörrar för rymlig förvaring.
På entréplanet finns även två sovrum, båda med garderober med skjutdörrar. Samtliga fönster mot Köpmangatan har extra dämpning mot ljud för att säkra nattsömnen.

Det moderna köket präglas av hög kvalitet, vilket kännetecknas av vitvaror från det högkvalitativa märket Miele. Naturligtvis finns både induktionshäll och inbyggnadsugn i köket som även har en charmig bardisk med möjlighet att placera barstolar.

Det rymliga vardagsrummet med högt tak och infällda spotlights känns luftigt och inbjudande och leder fram mot dubbeldörrarna till uteplatsen.
Lägenheten har ett stort helkaklat badrum med kakel och klinker från Höganäs. Badrummet, som har golvvärme, är utrustat med duschhörna med infällbara duschväggar, kommod med handfat, spegelskåp med LED-belysning, toalett och handdukstork. Dessutom ingår tvättmaskin (Miele), torktumlare (Miele) och torkskåp som standard.

Det finns även en helkaklad gäst-WC, komplett med golvvärme, dusch och handdukstork.

En stilren trappa med funkisräcke i svart leder upp till den härliga övre plan. Det omgivande glasräcket, tillsammans med den höga takhöjden med infällda spotlights, ger allrummet på övre plan en fantastisk rymd.

Ytterligare ett vardagsrum på 12 kvm finns på detta plan, med utgång till den mysiga balkongen.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Svärdsliljan 1.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun, Skattesats 34%.

Församling

Eskilstuna.

Storlek

Boarea 114 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsförening.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

101

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brf Svärdsliljan 1 i Eskilstuna
Organisationsnummer: 769633-7901
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 101
Antal lägenheter: 19
Antal lokaler: 0

Parkering: Föreningen har nio parkeringsplatser med el-stolpe tillgängliga att hyra för 500 kr/mån. Dessa kommer i första hand att erbjudas vissa lägenheter i projektet.

TV och bredband: Fiber

Föreningens renoveringar

Originalfastigheten har restaurerats och byggts om till 13 lägenheter. Det har även byggts två nya huskroppar varav en med fyra stadsradhus samt en med två mindre lägenheter direkt vid å-kanten.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Månadsavgift

Avgift: 5 746 SEK / mån
I avgiften ingår värme och vatten.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en gemensam uteplats på ett stort trädäck mot Eskilstunaån där du har tillgång till gemensam grill och sittplats.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.72993 %

Uteplats

Uteplats med marksten i söderläge. Balkong i söderläge.

Bilplats

Föreningen har nio parkeringsplatser med el-stolpe tillgängliga att hyra för 500 kr/mån. Dessa kommer i första hand att erbjudas vissa lägenheter i projektet.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy