Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Videvägen 78, Tyresö Strand, Tyresö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
92 kvm
Avgift
4 590 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Elegant nyproducerad 4:a i Tyresö Strand

Denna bostad är REDO för försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden.

Välkommen till en trevlig och modern fyra belägen i Tyresö Strand. Här mixas närhet till underbar natur och skärgård med ett bekvämt och vardagspraktiskt boende där allt som kan önskas nås på korta avstånd.

Lägenheten är nyproducerad med fina materialval och innehar en genomgående stilren design. Belägen på tredje våningen har ni här ett högt och trevligt läge med balkong som erbjuder sol under stora delar av dagen i ett optimalt sydväst-läge.

Krutet i denna bostad har lagts på trevliga sociala ytor med vardagsrum och kök i halvöppen planlösning vilket inbjuder till trevliga stunder med familj och vänner av den stora skalan.

Köket är från erkända HTH och är optimalt planerad i minsta detalj för att erbjuda ett kök att längta till. Här finns all möjlig utrustning som kan önskas och gott om arbetsytor såväl som förvaring.

Två lyxiga badrum finns att nyttja där det ena som är väl tilltaget innehar tvättmaskin och torktumlare.

Det finns tre sovrum i bostaden där två mindre ligger belägna i den ena delen och master bedroom återfinns i separat del av bostaden.

Förråd finns att nyttja och nås på samma plan, föreningen har även garage som nås från hiss.

Föreningens utemiljö innefattar grönområde, trädäck samt mindre lekplats för de små. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsförråd.

Det planeras och en sushirestaurang och en vårdcentral som kommer att vara belägen i fastighetens bottenplan.

Närområdet erbjuder verkligen ett bekvämt och naturkärt boende för familjen eller paret.
På promenadavstånd finner ni Strandtorget, Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan. Busshållplats med direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm C ligger ett stenkast från huset.
På korta cykelavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, strandbadet, anrika Tyresö Slott samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats.

Varmt välkommen att anmäla intresse!

VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Tyresö kommun, Skattesats 33.09%.

Församling

Tyresö.

Storlek

Boarea 92 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2017-2018
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Grindstolpen 1
Organisationsnummer: 769630-9330
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Leverantör: Telia, Ingår i avgiften.

Internet

Leverantör: Telia, Ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 4 590 SEK / mån
Ingår: Värme, vatten, kabel-tv, bredband och förråd.

Driftskostnad

223 SEK varav:
Försäkring: 223 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Uteplats

Trevlig balkong om ca 8 kvm i soligt sydväst-läge emot innergård

Bilplats

Garageplats: kostnad 750 kr/mån.

Övriga utrymmen

Cykelförråd, Barnvagnsrum.

Närområde

Allmänt om området: Tyresö Strand är ett mycket populärt område i Tyresö. Här har man närhet till ett rikt friluftsliv med såväl strövområden som bad i härlig skärgårdsmiljö. Alby friluftsgård är ett omtyckt utflyktsmål oavsett om man föredrar skidåkning och långfärdsskridskor på vintern eller bad och jogging på sommaren. Eller varför inte en utflykt hit på våren när lammen finns på Albygård. Ett härligt inslag i en lantlig miljö och ändå är vi så nära Stockholms City och dess puls.

I Tyresö Strand finns två skolor från förskoleklass till årkurs 9, samt ytterligare en skola på Brevik, förskoleklass till årskurs 5, här finns även ett flertal förskolor både i kommunal och privat regi.

Vid Strandtorget finns en välsorterad livsmedelsbutik, biblioteksfilial, frisörsalonger, restauranger och dessutom ett välbesökt och mysigt café med heminredning. Från Strandtorget finns bra kommunala kommunikationer dels går direktbussar till både Gullmarsplan och Stockholm C samt bussar till Tyresö Centrum.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy