Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / utgångspris
Adress
Verktygsgatan 2C, Trosa
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
111 kvm
Avgift
6 756 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig 4:a med solig inglasad uteplats!

Mycket trevlig och socialt planerad 4:a med närhet till allt! Stor inglasad uteplats i soligt läge! Lägenheten har tre bra sovrum, helkaklat badrum samt gästtoalett. Fint kök i öppen planlösning mot vardagsrum som tillsammans med de stora fönsterpartierna ut mot uteplatsen skapar ett härligt ljus. Genomgående ljusa väggar och ekparkett samt klinker i våtutrymmen och hall. Rymligt förråd alldeles intill lägenheten. Måste upplevas! Möjlighet till carport eller p-plats.

Totalkostnad per månad inklusive månadsavgift, driftskostnader, amortering och ränta är: 9367 kr.

Beskrivning

Välkommen till Verktygsgatan 2C! Inne i hallen möts du av ett praktiskt grått klinkergolv och ljusa målade väggar. Här finns plats för hatthylla och skoställ. Lite längre in finns gästtoaletten och en bra klädkammare med städskåp. Innanför hallen till vänster ligger de tre sovrummen och badrummet på rad. Två av sovrummen har en garderob och det stora sovrummet har en garderobsvägg bestående av fyra garderober. Badrummet har vita kaklade väggar och gråsvart klinkergolv med golvvärme. Här finns wc, tvättställ, vikbara duschväggar i glas samt tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk med ett skåp ovanför för förvaring. I badrummet finns även ett vädringsfönster. På andra sidan av lägenheten finner du de sociala ytorna kök och vardagsrum i en social öppen planlösning med stora fönsterpartier och utgång till den härliga inglasade uteplatsen. Här har du sol från morgon till sen eftermiddag. I köket finns det gott om förvaring och arbetsyta tack vare köksön och skafferiet. Köket har vita släta luckor, vitt kakel ovan arbetsbänk i grå laminat. Här finns spishäll, fläkt, varmluftsugn, inbyggd micro, diskmaskin samt kyl och frys.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Stadgar Brf Trosaporten 2.pdf Årsredovisning 2018.pdf

Länkar

Film Verktygsgatan 2C

Bostadsfakta

Kommun

Trosa kommun, Skattesats 33.64%.

Församling

Trosa.

Storlek

Boarea 111 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

1301

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2014/2015
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Elförbrukning: 3 900 kWh/år.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Trosaporten 2
Organisationsnummer: 769628-2925
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1301
Antal lägenheter: 13
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiförbrukning: 93 kWh/kvm och år
Energideklarationsdatum: 2018-04-03

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 6 756 SEK / mån
I avgiften ingår värme och vatten

Driftskostnad

633 SEK varav:
Försäkring: 144 SEK
Elektricitet: 489 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 10.442 %
Andel av årsavgiften: 11.25 %
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Inglasad uteplats med sol från tidig morgon till sen eftermiddag. Här finns gott om plats för bord och stolar.

Bilplats

Möjlighet finns att hyra p-plats.
Elstolpe och carport är det separat kö till.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy