Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
3 850 000 SEK / Utgångspris
Adress
Bredgränd 7, 1 tr, Gamla Stan, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
39 kvm
Avgift
2 726 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Perfekt 2:a med mycket attraktivt läge i Gamla stan!

Mycket väldisponerad och trevlig lägenhet som karaktäriseras av äldre charm såsom höga spröjsade fönster, öppen spis samt vackra furugolv. Fin utsikt mot trevliga Österlånggatan. Ljusa behagliga färgval på väggar samt modernt renoverat kök och badrum. Vacker fastighet anno 1600-tal.

Beskrivning

Mycket väldisponerad lägenhet med bevarade ursprungsdetaljer såsom höga spröjsade fönster, öppen spis samt vackra furugolv. De ljusa färgvalen på väggar samt de stora fönstren ger ett ljust och luftigt intryck. Fönster med utsikt mot Österlånggatan.

Trevlig tambur med klinkergolv och gott om plats för avhängning. Tamburen övergår till inre hall med furugolv.

I anslutning till den inre hallen ligger det praktiska arbetsköket som är fint renoverat med vitt kakel på väggar, skåpluckor i vitt samt spis med varmluftsugn. Bra med arbetsyta och skåp för förvaring. Inbyggd garderob med kyl/frys.

Stort vardagsrum med vackert furugolv, öppen spis samt fint spröjsat fönster. Här finns plats för soffa, fåtölj och matbord.

Ljust rymligt sovrum med furugolv, inbyggd garderob. I sovrummet finns det plats för dubbelsäng och byråer.

Duschrum med klinkergolv, handfat, dusch och handdukstork.

Separat toalett med klinkergolv.

Sammanfattningsvis ett maximalt boende på minimal yta med mycket attraktivt läge.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2017 Stadgar Energideklaration

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Stockholms domkyrkoförs. församling. Skattesats 31.08%.

Storlek

Boarea 39 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

3

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Våningsplan 1 av 4 (1 trappa).
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1650

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Bredgränd 7
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 3
Antal lägenheter: 10
Antal lokaler: 1

Energideklaration

Energiprestanda: 115 kWh/kvm år.

TV

Fiber indraget i lägenheten, bredbandsleverantör valbar.

Internet

Fiber indraget i lägenheten, bredbandsleverantör valbar.

Månadsavgift

Avgift: 2 726 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten

Driftskostnad

470 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 345 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 10.17700 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Boendeparkering i området. Tillstånd ansökes hos Stockholms Stad (08-508 263 00). Tillståndet kostar 300 kr, en periodbetalning på 30 dagar kostar 1 100 kr, alternativt löses biljett för 75 kr/dygn.

Övrigt

Brf Bredgränd 7:
Föreningen förvärvade fastigheten 2010 och upplåter 9 lägenheter och en lokal med bostadsrätt samt en lägenhet med hyresrätt. Huset byggdes runt 1650.

FASTIGHETEN:
2018: Fiberuppkoppling till samtliga lägenheter.
2017: Renovering källarplan.
2014: Ny port.
2010: Nytt fjärrvärmesystem.
2010: Relining.
Byte stammar och el gjordes på 70-talet.

LÄGET/KOMMUNIKATIONER:
OMGIVNINGAR & KOMMUNIKATIONER:
Gamla Stan utgör som bekant vår huvudstads kärna, det var här som staden på 1200-talet först började ta form. Den gamla arkitekturen gör sig fortfarande påmind i bland annat bevarade källarvalv och smala, men höga fastigheter. Här finns ett rikt utbud av restauranger, caféer och butiker. Skeppsbro Bageri ligger precis runt hörnet (ett av Sveriges bästa bagerier). Kommunikationerna är mycket bra med tunnelbana och bussar. Promenadavstånd till Djurgårdsfärjorna, Slussen och city.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter