Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 875 000 SEK / utgångspris
Adress
Mejselgränd 4, Trosa
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63.7 kvm
Avgift
3 633 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trea med solig och rymlig balkong på Mejselgränd 4

Här på trevliga Mejselgränd 4 hittar du denna fräscha trerummare om ca 64 kvadratmeter i absolut toppskick. Bostaden är modern och social och erbjuder bland annat öppen planlösning, solig balkong och fönster i flera väderstreck. Här har du närhet till såväl matbutiker som kommunikationer.

Beskrivning

Välkommen in till Mejselgränd 4, 2 trappor!
Det första som möter oss när vi kliver in är en inbjudande och öppen hall med hatthylla, klädhängare och säkerhetsdörr. Hallen har vitmålade väggar och klinkergolv. Direkt till höger ligger det rymliga helkaklade badrummet med vita väggar och mörkgrått golv. Här finns toalett, duschvägg, kombinerad tvättmaskin/torktumlare, tvättställ samt högskåp för förvaring.
Rakt fram från hallen finns det större av de två sovrummen. Detta sovrum har fönster i två väderstreck och gott om plats för stor säng. Här finns tre st inbyggda garderober. Vitmålade väggar och parkettgolv.
Till vänster om hallen ligger köket.
Ett socialt och fräscht kök med delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Vitvarupark bestående av induktionshäll, inbyggnadsugn, fläkt, mikrovågsugn samt kyl och frys. Från matplatsen kommer man ut till den härliga soliga balkongen. Innanför matplatsen ligger det andra sovrummet. Ett lite mindre sovrum med plats för garderob, säng och nattduksbord. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2017.pdf Stadgar.docx Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Trosa Mejseln 5, Trosa kommun, Skattesats 33.64%.

Församling

Trosa.

Storlek

Boarea 63.7 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

506

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Trosaporten 3
Organisationsnummer: 769630-7219
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 506
Antal lägenheter: 18
Antal lokaler: 0

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 633 SEK / mån
inkl värme och vatten

Driftskostnad

778 SEK varav:
Försäkring: 120 SEK
Elektricitet: 410 SEK
Övrigt: 248 SEK
Övrigt innefattar bredbandet

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 6.05300 %
Andel av årsavgiften: 6.05000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Rymlig balkong i soligt läge.

Bilplats

Parkeringsplats finns att hyra.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy