Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
1 395 000 SEK
Adress
Värmlandsgatan 11, Herrhagen, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
65 kvm
Avgift
3 786 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

CHARMIG LÄGENHET MED HÄRLIG KARAKTÄR

Välkommen till ett av Karlstads populäraste lägen på centrala Herrhagen. Här finner ni en bra planerad lägenhet i en stabil förening. Stort badrum med kakel och våtrumsmatta i modern färgsättning, med plats för badkar och egen tvättmaskin finns. Nytt kök 2017 med bra förvaringsmöjligheter i över- och underskåp samt plats för matbord vid fönstret. Vardagsrum med ny ekparkett och nymålade väggar. Sovrum mot innergården med en walk in closet. Här bor ni i en bra och solid bostadsrättsförening.

Herrhagen är en stadsdel öster om Karlstad centrum med promenadavstånd till Karlstads uteliv och shopping. På Herrhagen finns tillgång till livsmedelsaffär, bageri, frisör, pizzerior och annan service. Den vackra Herrhagsparken med lekparker, blomsterarrangemang och gräsmattor är en riktig oas om sommaren.
Välkommen på visning, vi ses!

Beskrivning

HALL
Rymlig, fräsch och stor hall med ett snyggt och praktiskt mörkt klinkergolv med el-buren golvvärme och vitmålade väggar. Gott om plats för ytterkläder rakt fram i en hörngarderob med spegeldörr. Till höger i hallen hittar ni badrummet.

BADRUM/WC
Stort och rymligt badrum med mörk plastmatta och vitt kakel. Ny wc-stol och kommod och här finns tvättmaskin, duschvägg och här finns plats för badkar för den som vill ha.

VARDAGSRUM
Fint vardagsrum med fin ekparkett (Kährs Linnéa Long island EK) och vitmålade väggar, fönster som ger rikligt med ljusinsläpp och utsikt mot en trevlig innergård. Utgång till den inglasade balkongen matta och el för trevlig belysning.

KÖK
Köket renoverades 2017. Fint ekparkettgolv (Kährs Linnéa Long island EK), vita väggar, rostfri kyl/frys, spishäll, utsug/fläkt, varmluftsugn, diskmaskin 2016, vitt kakel över diskbänken i ek. Rikligt med förvaring och fönster vid matplatsen mot innergården.

SOVRUM
Med fint ekparkettgolv (Kährs Linnéa Long island EK) och vita målade väggar. Fönster mot innergården. En klädkammare för bra förvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF 2124 Loke BRF regbevis 2124 Loke BRF Stadgar 2124 brf Loke BRF HSB brf Loke 2014 BRF Energideklaration värmlandsgatan 9-11 regbevis 2124 Loke Stadgar HSB brf Loke Årsredovisning 2015 HSB brf Loke 5440978_1-145-4_3D_print

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun, Karlstads domkyrkoförs. församling. Skattesats 34.18%.

Storlek

Boarea 65 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

18

Våning / hiss

Våning 3 av 5.
Våningsplan 3 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1990
Ventilation: Mekanisk frånluft (FTX)

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Loke
Organisationsnummer: 716411-2752
Lägenhetsnummer: 18
Antal lägenheter: 39
Antal lokaler: 3

Föreningens ekonomi

Förvaltas av HSB

Föreningens renoveringar

Isolering av vinden har utförts.
Trädbeskärning har skett under hösten.

Enligt underhållsplan skall stambyte genomföras år 2030.

Energideklaration

Energiprestanda: 64 kWh/kvm år.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Leverantör: Bredbandsbolaget och ComHem.

Månadsavgift

Avgift: 3 786 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

375 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Driftkostnad enligt schablon.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.33202 %

Uteplats

Balkong, inglasad

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd, hobbyrum och tvättstuga.

Bilplats

Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter