Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Wivalliusgatan 18, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
114 kvm
Avgift
5 973 SEK / mån
Rum
4 rum

Radhus på Kungsholmen

Radhus i Stockholms innerstad, finns det? Javisst! Varmt välkomna till ett unikt boende som ger möjlighet att kombinera stadsliv och villakänsla.

På Wivalliusgatan på Kungsholmen ligger en handfull radhus som ramar in en mysig innergård där barnen kan leka fritt och vänner umgås. Radhuset har tre utmärka sovrum och generösa sällskapsytor. Fastigheten ligger i en södersluttning ner mot Riddarfjärdens vatten. Utmärkta kommunikationer, badplats och Kungsholmens strandpromenad finns precis utanför dörren. Det här är ett boende för dig som söker villakänslan, utan att behöva pendla in till stan. Det är ett mycket sällsynt tillfälle att förvärva ett av Kungsholmens få radhus.

Stadsradhuset uppfördes 2003 i stilren funkisinspirerad arkitektur. Öppna ljusa ytor med högt i tak, ekparkett, samt stora fönsterpartier med dubbla fönsterbänkar i natursten. På nedervåningen finns köket med goda arbetsytor och plats för matgrupp. Från köksfönstret har du god överblick över lekande barn på innergården. Vardagsrummet intill är rymligt och har utgång till en egen terrass med morgon- och förmiddagssol. Terassen har utsikt över Wivalliusgatans lummiga träd och en grässluttning som på våren täcks av scilla. Vardagsrummet kan delas av för den som önskar ytterligare ett sovrum. På övre våningen finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt tre välplanerade sovrum. Master bedroom har avskild balkong med himlen som tak.

I den välskötta föreningen finns tillgång till festlokal, bastu, övernattningslägenhet, tvättstuga och grovsoprum. I garaget finns även ett rymligt källarförråd som hör till lägenheten. Innergården har eftermiddags- och kvällssol, stor gräsyta, sandlåda, vackra planteringar och sittgrupper. På våren blommar körsbärsträd och på vintern pryds gården av en ståtlig julgran.

I närområdet finns badplats, badhus, gym, skolor och restauranger. I föreningen finns en frisör, kemtvätt och italienskt lunchcafé. Apotek, mataffär, Systembolag och paketutlämning hittar du på Rålambsvägen. Ett vackert gångstråk passerar längs vattnet från Fredhälls klippor via Smedsuddsbadet och Rålambshovsparken vidare bort mot Stadshuset. På vägen passeras mysiga restauranger som Mälarpaviljongen, Pontonen och Orangeriet.

För den bilburne finns garageplatser i huset att hyra från 900 kr/mån. Buss 1 stannar på gatan precis utanför och cykelvägar finns i alla riktningar.


Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy