Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Landåvägen 6, Jarlaberg, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60 kvm
Avgift
4 063 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk utsikt och balkong i söderläge

Välkommen hem till en trevlig och mycket ljus bostad som karaktäriseras av fräscha ytskikt, bra planlösning och en stenbelagd balkong med sol från morgon till sen eftermiddag. Stort och lättmöblerat vardagsrum med plats för såväl soffgrupp som matplats. Härifrån bjuds det också på en magnifik utsikt över Stockholms inlopp med dess myllrande båtliv.

Lägenhetens kök är stilrent med vitvaror i rostfritt, luckor i vitt och ett modernt half tile-kakel ovan bänkskiva i massiv ek. Via hallen nås ett helkaklat och stilrent badrum från 2014 med stora vita kakelplattor, ett vackert mosaikgolv och stilren inredning. Här finns både bubbelbadkar och tvättmaskin. Bostaden har ett rymligt sovrum med gott om plats för både dubbelsäng, sängbord och klädförvaring. Källarförråd finns om ca 6 kvm.

Mården är en välorganiserad HSB-föreningen med flertalet faciliteter, såsom som bastu, festlokal och övernattningslägenhet. Läs gärna mer om föreningen på dess hemsida: brf-marden.se.

Jarlaberg är ett naturnära och barnvänligt område med bilfria innergårdar och närhet till flera skolor och förskolor. Ca 3 minuter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på runt en kvart. Från angränsande Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2025 förväntas också tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.

I området ligger matbutiken Tempo, frisör och den populära restaurangen Jarlahof och ytterligare en bit bort ICA Maxi och Nacka Forum. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk och motionsspår och i Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri.

Beskrivning

VARDAGSRUM:
Lättmöblerat och rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och vitmålade väggar. Plats för såväl soffgrupp som matplats. Vidsträckt utsikt över Stockholms inlopp.

KÖK:
Väldisponerat kök från 2013 med gott om arbetsyta och förvaring. Skåpluckor i vitt samt vitmålade väggar kombinerat med vitt half tile-kakel ovan arbetsyta i massivt trä. På golvet ligger ett ekparkettgolv. Maskinell utrustning bestående av kyl/frys i rostfritt (side-by-side - Bosch), spis med inbyggd ugn (Husqvarna), diskmaskin i rostfritt (Bosch) samt fläktkåpa kopplad till central frånluftsfläkt (Bosch). Matplats intill stort fönsterparti.

BALKONG:
Via köket nås en rymlig balkong med ett stilfullt och lättskött stengolv. Lugnt belägen mot innergård med sol från morgon fram till sen eftermiddag.

SOVRUM:
Luftigt sovrum med plats för stor dubbelsäng, sängmöbler och klädförvaring. Vitmålade väggar samt ekparkettgolv.

BADRUM:
Påkostat badrum från 2014 med vitt kakel samt mosaikgolv med golvvärme. Här finns vägghängd WC, bubbelbadkar, handfat med kommod, badrumsskåp samt tvättmaskin (Siemens).

HALL:
Hall med ekparkettgolv samt vitmålade väggar kombinerat med fondvägg utav sten. Gott om plats för garderober.

FÖRRÅD:
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6 kvm.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Årsredovisning 2017.pdf Stadgar.pdf BRF Energideklaration.pdf BRF Stadgar.pdf BRF Årsredovisning 2017.pdf BRF Årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sicklaön 369:8, Nacka kommun, Skattesats 31.54%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 60 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

207

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1989
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme och bergvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB Brf Mården i Nacka
Organisationsnummer: 716419-6565
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 207
Antal lägenheter: 237
Antal lokaler: 7

HSB:s Brf Mården rymmer 237 lägenheter med ytan 18524 m². 9 st ägs av HSB Stockholm och 6 st ägs av Nacka kommun. Föreningen disponerar även sju lokaler som upplåts till både kommersiell och ideell verksamhet. Brf Mården omfattar gård 12 Landåvägen 45-77 och gård 13 Landåvägen 4-44. Brf Mården är medlem i HSB Stockholm.

Som bostadsrättsinnehavare i Mården ska du vara medlem i HSB. En insats om 500 kr/person betalas när medlemskapet tecknas och återfås vid utträde. Årsavgift 300 kr/hushåll.

Brf Mården är en av de sju bostadsrättsföreningarna i Jarlaberg. De övriga föreningarna är Tullen, Nyckeln, Illern, Minken, Uttern och Fjädern. De sju föreningarna bildar tillsammans Jarlabergs samfällighet som ansvarar för bl.a. samfälld mark, garagen och sopsugsanläggningen.

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem. Medium + 8 favoriter ingår i månadsavgiften. Uppgradering kan ske på egen bekostnad.

Internet

Bredband. Leverantör: ComHem. 250/50 Mbit/s ingår i månadsavgiften. Uppgradering kan ske på egen bekostnad.

Månadsavgift

Avgift: 4 063 SEK / mån

Driftskostnad

367 SEK varav:
Försäkring: 167 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.33156 %
Andel av årsavgiften: 0.33156 %
Pantsättningsavgift: 672 SEK
Överlåtelseavgift: 1568 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

2016 Byte av tvättutrustning
2016 Genomgång av brandskydd
2016 Automatiska dörröppnare
2016 OVK-besiktning samt åtgärder
2017 Byte av takpannor L45 - L 77
2017 Byte av takfönster L 45 - L 77
2017 Träfasader gårdshus 12
2017 Fortsatta åtgärder efter ej godkänd OVK
2017 Byte av tvättutrustning gårdshus 12 och 13
2018 Målning av takrännor och plåt L45 - L 77
2018 Byte av tak annor L4 - L44
2018 Byte av takfönster L4 - L44
2018 Träfasader gårdshus 13
2019 Målning av takrännor och plåt L4 - L44

Bilplats

Det finns tre olika garage i Jarlaberg. De finns på Landåvägen (närmast), Diligensvägen och Fyrspannsvägen. Det finns olika typer av platser med följande cirkapriser:

Uteplats med/utan el - 356/288 kr
Garage med/utan el - 456/381 kr
Bur i garage med/utan el - 625/556 kr
MC-plats - 88 kr

För frågor och hyresavtal kontakta Cemi, 0774-400990 eller jarlaberg@cemi.se. Det finns även avgiftsbelagda besöksplatser i området.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 6 kvm, med galler. På varje gård finns ett gårdshus som rymmer festlokal, bastu och tvättstuga. Det finns även två övernattningslägenheter som kan hyras dygnsvis för 300 kr/dygnet. Det finns även tillgång till grovsoprum, källsortering, barnvagnsförråd och cykelförråd.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy