Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Sickla sjöväg 5, Sickla, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
78 kvm
Avgift
3 405 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Generös balkong med kvällssol intill Sicklasjöns strandkant

Välkommen till Sickla sjöväg 5 och denna fina 3:a belägen i ett av Sicklas mest barnvänliga områden. Här har du närhet till familjefavoriter som Dieselverkstan, cirkusskolan och Marcusplatsen med fik, stor lekplats och mängder med aktiviteter. Lägenheten är i genomgående bra skick med stor möblerbar balkong med kvällssol. Ett stenkast från lägenheten ligger en badbrygga för härliga dopp i sjön. Bostaden har mycket smakfulla materialval och en välkomnande hall med bra förvaring. Trevlig öppen planlösningen mellan kök och vardagsrum. Lägenheten har två rymliga sovrum med sjöglimt och plats för stor säng och förvaring. Badrummet är rymligt och helkaklat i moderna färger. Här finns dusch med glasdörrar, golvvärme, mycket bra förvaring samt tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk.

Sicklasjön bjuder på aktiviteter året runt. För skidåkaren är det endast en kort promenad till Hammarbybacken och utförsåkning. Intill lägenheten ligger en badbrygga inbäddad i grönska och en kort bit bort ligger en barnvänlig sandstrand med flytbrygga, tennisbanor och bocciabana. Trots sitt naturnära läge har du direkt närhet till ett av Stockholms charmigaste köpcentrum och kommunikationer dygnet runt i form av bussar, Saltsjöbanan och tvärbana.

Beskrivning

Hall - Via säkerhetsdörr når du en välkomnande hall med parkettgolv och vitmålade väggar. Gott om förvaring i inbyggd garderob och ingång till badrum.

Kök - Smakfullt kök med parkettgolv och vitmålade väggar. Köket har vita köksluckor, stänkskydd i grått kakel och bänkskiva i ek. Vitvaror så som induktionshäll, kolfilterfläkt i skåp med rostfri front, rostfri mikrovågsugn, helintegrerad diskmaskin och rostfri kyl och frys. Öppen planlösning mot vardagsrum och god plats för matbord för ca 6 pers. Stora fönster som ger härligt ljusinsläpp.

Vardagsrum - Ljust och luftigt vardagsrum med parkettgolv och vitmålade väggar samt fondväggar i grått. Öppen planlösning mot kök och plats för både soffgrupp och övrig möblering. Stora fönsterpartier och utgång till stor möblerbar balkong. Balkongen har vacker utsikt över Sicklasjön och här njuter du av solen från lunch till sen kväll.

Sovrum - Trevligt sovrum med plats för dubbelsäng. Parkettgolv och målade väggar i grått. Fönster som ger bra ljusinsläpp och trevlig sjöglimt. Bra förvaring i inbyggd garderobsvägg med spegeldörr.

Sovrum - Disponeras idag som barnrum. Parkettgolv och målade väggar i blått. Plats för två våningssängar och skrivbord. Trevlig sjöglimt även från detta rum.

Badrum - Stilrent badrum med grått klinkergolv (golvvärme) och vitt kakel. Här finns toalett, handfat med kommod i vitt, spegelskåp, handdukstork, tvättställ, dusch med vikbara dörrar i klarglas. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare, överskåp i vitt samt vit arbetsbänk. Här finns även ett vädringsfönster.

Övrigt - Lägenheten har genomgående ekparkettgolv, ljust målade väggar, fönsterbänkar i sten och vita innerdörrar.

Övrigt

Välkommen till charmiga Sickla en riktigt idyll invid Sicklasjön precis i utkanten av storstan. Här har du nära till allt.

Närområdet är rofyllt med boende i alla åldrar. Här har du badrocksavstånd till Sicklasjön med sin mysiga och barnvänliga badplats. Vintertid erbjuds även härlig skridsko- och skidåkning ända bort till Järlasjön och Kyrkviken. En kort promenad över Sickla Kanalbro väntar slalomskidåkning i Hammarbybacken. Det är även nära till Nacka naturreservat med bl.a. Hellasgårdens friluftsanläggning.

I direkt närhet finns charmiga Sickla Köpkvarter med ett stort utbud av butiker och service. Här finns mode, inredningsbutiker och flera trevliga restauranger som t.ex. Urban Deli, Sovel och Bistro Sickla, caféer, flera gym (SATS), systembolag, biograf, apotek och stora matbutiker (ICA, Willys). Dieselverkstaden i närheten erbjuder kultur och sport i olika former bl.a. teater, bibliotek, cirkusskola och klättring. I området finns även möjlighet till en rad aktiviteter som tennis, boccia, kanot samt flera fina lekplatser för barnen och flera förskolor.

Mycket goda bussförbindelser i alla riktningar och Saltsjöbanan har en hållplats vid Sickla Köpkvarter. Det har även beslutats att tunnelbanans blå linje kommer att byggas ut till Nacka Centrum - via Sickla.

Dokument (pdf)

Planritningar Sickla Sjövag 5-7.pdf stadgar.pdf Årsredov. 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.54%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 78 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

704

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2009
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Glassbåten
Organisationsnummer: 769615-7291
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 704
Antal lägenheter: 67
Antal lokaler: 0

Till lägenheten hör ett rejält källarförråd. Det finns även barnvagnsförråd och cykelförråd. Tillgång till gemensam tvättstuga.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 145 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2013-03-05

TV

Kabel-TV via Ownit. Ingår i avgiften.

Internet

Bredband via Ownit 100/100 Mbps. Ingår i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 405 SEK / mån
Ingår i avgiften:
Värme, Vatten, Bredband och Kabel-TV

Driftskostnad

575 SEK varav:
Försäkring: 225 SEK
Elektricitet: 350 SEK
Varje lägenhet har en egen elmätare.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.34784 %
Andel av årsavgiften: 1.34784 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Bilplats

Föreningen har 30 garageplatser samt 32 parkeringsplatser utomhus som det i dagsläget är kö till. Det går att parkera på Sickla sjöväg mot en kostnad av 5kr/timme. På Sickla Sjöväg har Sunfleet även en bilpool.

Övriga utrymmen

I föreningen finns 2 st cykelförråd, ett beläget i huset. I varje portuppgång finns det ett förråd avsett för barnvagnar.

Det finns en gemensam tvättstuga som kan bokas alla dagar, kostnadsfritt. Här finns två stora tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp, mangel. Varje lägenhet är även fullt utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy