Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 750 000 SEK
Adress
Skogsbovägen 20 hus 3, Gustavsberg Ösbydalen, Gustavsberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
24 kvm
Avgift
1 835 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Elegant 1:a på våning tre med 8 kvm balkong.

Fin och mysig 1:a på våning tre med skyddad, 8 kvm stor balkong. Vid stranden av den förtrollande sjön Ösby träsk finns fyra snygga alldeles nybyggda flerbostadshus som smälter väl in i den vackra omgivningen. Det nya området kallas för Ösby Sjöpark och alla ettorna blev snabbt bokade så chansen finns nu. Denna lägenhet ligger på våning 3 och har en 8 kvm stor balkong med terasskänsla. Avgifter är relativt sett låg för att vara nyproduktion med den service som ingår.
Husen är arkitektritade och byggda av kvalitetsmedvetna Hökerum bygg som jobbat för att lägenheterna skall passa så många som möjligt, ungdomar som flyttar till sitt första egna boende, de som vill bo nära naturen samt de som önskar ett lättskött boende. Med naturen inpå knuten finns det många möjligheter till sköna utomhusaktiviteter, det finns t ex en 4,5 km lång vandringsled runt sjön. Vill du hellre träna inomhus kan du göra det i föreningens egna gym i hus fyra.
Föreningen har också ett övernattningsrum som medlemmarna kan hyra till sina långväga gäster. Närheten till Gustavsbergs centrum där det finns köpcentrum, serviceinrättningar och bra kommunikation är också en fördel.
Välplanerat, ljust, modernt och trivsamt är ledord för bostäderna i Ösby Sjöpark.

Övergripande materialbeskrivning:
Ekparkettgolv, ljusgråmålade väggar och fönsterbänkar i kalksten.
Klinkergolv i hallen.
Kök: Vita köksluckor och mörkgrå bänkskiva. Utrustning: Häll, ugn, kyl/frys och diskmaskin.
Badrum: Svart klinkergolv, vitt kakel på väggarna. Duschväggar från Svedbergs. Wc, tvättställ, dusch, tvättmaskin, torktumlare och komfortvärme.
OBS att interiörbilderna endast är en skiss för att visa rymd och planlösning.

GÄSTRUM
Ett gästrum kommer finnas i hus 1. Här kan du som medlem i föreningen boka in dina vänner. Föreningen tar initialt en avgift på två hundra kronor per natt.

GYM
Ett fräscht gym byggs i hus 4, för den som vill träna inomhus.

FÖRRÅD
Till varje lägenhet hör ett förråd. Förråden är belägna i hus 1, 2 och 4. Detta innebär att du kan få ditt förråd i ett annat hus än ditt eget. Lägenhet nr 122 har sitt förråd i lägenheten.

PARKERING
Under hus 1 byggs ett garage med 9 platser. Hyran för garageplatserna är 1 250 kr/månad. Inom fastigheten kommer det även finnas 45 stycken utomhusparkeringar att hyra. Hyran per plats är 500 kr/månad. Sex av parkeringsplatserna är utrustade med laddstolpe för elbil. Bilplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar. Parkeringen följer alltså inte lägenheterna utan tecknas genom ett eget hyresavtal.

Beskrivning

Övrigt

OM OMRÅDET
Ösbydalen är ett naturskönt område mellan skog och centrum där lugn och trivsel råder. Området vid Skogsbo har ingen genomfart vilket medför att trafiken begränsas och området lämpar sig bra för barnfamiljer. Granne med området finns stora skogar med dess djurliv, svampmarker och möjlighet till bärplockning. Bostäderna i Ösby Sjöpark har växt fram under 2018 -2019 och är det populära området med fina strövområden, lekplatser och badmöjligheter runt knuten. Här finns insjön Ösby Träsk nära, där både badmöjligheter och vackert promenadstråk runt sjön finns. Ösbydalens förskola och den privata förskolan LÄR ligger också här. Närmaste skola är Ösbyskolan (årskurs F-9) som ligger på promenadavstånd från lägenheten. Det finns även fler skolor och förskolor i närområdet vilket gör Ösbydalen ett mycket populärt område för barnfamiljer. För mer information om skolor och förskolor se www.varmdo.se
Området är beläget mellan Mölnviks Köpcentrum och Gustavsbergs Centrum med promenadavstånd till bägge. Dessa två centrum har all närservice man kan önska såsom mataffärer, systembolag, apotek, kiosk, restauranger och frisörer. Gustavsberg erbjuder även olika fritidsaktiviteter för alla åldrar. Gustavsbergs bibliotek beläget vid centrum. Ekvallens idrottsplats med konstfrusen bandyplan, ishall, tennishall och sporthall. Gustavsbergsbadet, en badhusanläggning med bl.a. gym, motionsbassäng, rehabbassäng samt en äventyrsavdelning med bl.a. vattenrutschbanor, finns också här. Vid Ösbyskolan finns en ny konstgräsplan.
Gustavsbergs Centrum är knutpunkten för alla bussar på Värmdölandet med sin busscentral och mycket täta turer går härifrån till Slussen. Centrum nås på få minuters promenad från lägenheten. Förbi Gustavsbergs Centrum ligger vackra Gustavsbergs Hamn. Gustavsberg är under mycket positiv utveckling och utvecklas nu till en modern småstad. I Gustavsbergs hamn finns bl.a. vårdcentral, flera livsstilsbutiker, Hemköp, restauranger och caféer.
Värmdös nyaste kulturtillskott; konsthallen "Artipelag" ligger vid Hålludden. För mer information, se: http://www.artipelag.se/
För den hästintresserade finns "Gustavsbergs Ryttarsällskap och Skärgårdens Rid & Friskvårdscenter" i närområdet. Se www.gurs.se

Direktbuss från Gustavsbergs Centrum till Slussen går varje 5:e minut i rusningstid. Övrig tid ca varje 10:e minut. Resan tar ca 20 minuter till Slussen.
Här får du alla fördelar med att bo nära naturen och ändå ha storstadens utbud på bekvämt avstånd.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF stadgar ÖsbySjöpark1.pdf BRF ekonomisk-planÖsbySjöpark1.pdf Ekonomisk plan.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Värmdö kommun, Skattesats 32.28%.

Församling

Gustavsberg-Ingarö.

Storlek

Boarea 24 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

1 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

333

Våning / hiss

Våning 3 av 0.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Övrigt: Klart juni 2019

Föreningen

Föreningens namn: BRF Ösby Sjöpark 1
Organisationsnummer: 769633-7471
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 333
Antal lägenheter: 73
Antal lokaler: 0

Parkering: Inom föreningens fastighet finns 54 parkeringsplatser tillgängliga att hyra: 9 i garage och 45 utomhus (vara 6 st m laddstation för elbil)

TV och bredband: Fastigheten är ansluten till ett fiberkoaxialnät. IP-telefon- och analoga tv-uttag samt uttag för bredband finns i varje lägenhet. Avg för gemensamt bredbandsavtal tillkommer månadshyran.

Gemensamma utrymmen: Lägenhetsförråd finns till varje lägenhet. Tillgång till gym i hus nr 4 - Skogsbovägen 18. Tillgång till övernattningsrum finns i hus 1. Källsorteringsrum finns i hus 1. Underjordsbehållare för brännbart och matavfall finns på fastigheten.

Internet

Fastigheten är ansluten till ett fiberkoaxnät.

Månadsavgift

Avgift: 1 835 SEK / mån

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.70000 %
Betalas av: Köpare

Uteplats

Stor balkong

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy