Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Högalundsvägen 61, Tenhult, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
94 kvm
Avgift
3 890 SEK / mån
Rum
3.5 rum

TA CHANSEN!

Välkomna till Tenhult och Brf Backsvalan! Bli det lokala fotbollslaget Tenhults IFs största supporter - här finns alla möjligheter och gratis entré till varje hemmamatch från balkongen. Om fotboll inte är av intresse kan Ni istället koncentrera Er på den milsvida utsikten bort mot Vättern, och avnjuta eftermiddagssolen.

På Högalundsvägen 61 tillsaluföres nu en 3,5 rok om 94 kvm på andra våningen av två där möjligheterna är enorma! Att bostaden befinner sig på andra våningen bidrar till att det inte blir någon insyn från gatorna utanför. Interiört finner ni 2-3 sovrum beroende på hur Ni vill disponera bostaden, ett badrum, ett kök samt balkong. Planlösningen är både bekväm och praktisk med väl tilltagna ytor
och rejäla förvaringsutrymmen. Här finns alla möjligheter att skapa ett eget drömboende och renovera helt efter egna preferenser - bara kreativiteten kan begränsa Er! Något som inte bör tas för givet är att bostaden är en hörnlägenhet som både bidrar till mer ljus i och med extra fönster på gaveln och endast en granne vägg i vägg.

Brf Backsvalan är en ekonomisk stabil bostadsrättsförening där man nyligen satt in nya fönster och dörrar! Jönköpingsbostäder står för den ekonomiska förvaltningen och det är en trygghet! Föreningen gjorde nyligen den första avgiftshöjningen sedan 2001 (från 3705 kr till 3.890 kr). Avgiften om 3.890 kr/mån får anses som låg i jämfört med snittet och bidrar till en behaglig boendekostnad. Andra värdehöjande faktorer är att både P-plats med elstolpe, bredband via fiber (Telia) samt grundutbud av tv-kanaler (Telia) ingår i månadsavgiften.

Bostadsområdet som sig är en dröm för barn att vistas i. Lekplatser och grönytor för lek och spring.
Tenhultsskolan (F-6) finns i centrala Tenhult några minuter bort. Även ICA Nära Tenhult finns på bekvämt avstånd några minuter bort. Förskola ett stenkast bort.

Missa inte möjligheten! Varmt välkomna att höra av Er till ansvarig mäklare för mer information!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy