Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Heidenstamsgatan 41, Löten, UPPSALA
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
84.5 kvm
Avgift
4 098 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig trea med gott om förvaring i grönskande Löten

Välkommen till denna trivsamma trerumslägenheten med genomgående ljusa ytskikt samt en balkong i bästa solläge. Bostaden har en smidig planlösning och optimal storlek på rummen utifrån lägenhetens disponibla yta med praktiska lösningar. Lägenheten har gott om förvaring i genom ett stort förråd i hallen, en klädkammare till ena sovrummet och i det andra sovrummet finns flertalet garderober. I det rymliga köket, även detta med gott om förvaringsmöjlighet, finns matplats och det generösa vardagsrummet bjuder på plats till både soffmöblemang samt matsalsbord om så önskas.

Här bor man i lugna och trivsamma kvarter i grönskande Löten med Heidenstams torg precis intill där man finner både ICA, apotek, restauranger, olika salonger, Lötenkyrkan, förskola, skola mm. Bellmansparken och flertal kringliggande parker i området bjuder på trevliga promenader, lekplatser och bra cykelvägar/löpspår. Genom Löten går även den välkända von Bahrska häcken med sina härliga små gömställen för en förtrolig stund ute i solen.

Läget bjuder på mycket goda kommunikationer med ca 10 minuters cykelavstånd till Gränby centrum och Uppsala city samt busshållplats på huvudleden ca 150 meter bort. Även ett strategiskt läge för den som pendlar med nära påfart till E4 norr/söder samt även 55an mot Enköping.
Ett läge att trivas på helt enkelt!

Välkommen hem.

Beskrivning

ENTRÉ/HALL
Här möts du av en rymlig, inbjudande och ljus hall. Direkt i anslutning finns ett praktisk förråd, med gott om plats för förvaring. Hallen har vitmålade väggar och ljus plastmatta på golv.

KÖK
Lägenheten har ett stort välplanerat kök med gott om arbetsytor och förvaring. Vita luckor och terrakotta kakel. Vid fönstret, som ger ett vackert ljusinsläpp finns gott om yta för matplats. Köket är utrustat med spis, kyl, frys, fläkt och diskmaskin. Rummet har vitmålade väggar och ljus plastmatta på golv.

VARDAGSRUM
Genom en vacker glasdörr nås det generöst tilltagna vardagsrummet. Här finns öppna och lättmöblerade ytor. Rummet har ett vackert ljusinsläpp, från det stora fönstret. Vita väggar och fint parkettgolv.

SOVRUM 1
Från hallen nås det första sovrummet. Här finns gott om utrymme för stor säng. I rummet finns en praktisk klädkammare. Väggarna är vackert vita, plastmatta på golv och fönstret ger ett fint ljusinsläpp.

SOVRUM 2
Stort ljust sovrum med två ingångar. Rummet är väl tilltaget och här finns plats för stor säng. Rummet har vitmålade väggar och fin parkettmönstrad plastmatta. I rummet finns utgång till balkong.

BADRUM/TOALETT
Badrummet/toaletten är uppdelad i två rum. Mellan badrum och toalett finns en praktisk skjutdörr. Toaletten är utrustad med WC, tvättställ och spegel. Väggarna är klädda med blått kakel och en ljus våtrumsmatta. Badrummet är utrustad med spegelskåp, dusch och tvättmaskin. Väggar och golv är klädda med en ljus våtrumsmatta.

BALKONG
Rymlig och lättmöblerad balkong med trall i mörkt trä. Vacker utsikt över innergården i fint solläge. Nås via sovrum.

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd i källaren.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar BRF Årsredovisning-2017-2018 BRF ED - Stagneliusgatan 27.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Löten 10:1-4, Uppsala kommun, Skattesats 34.01%.

Församling

Gamla Uppsala.

Storlek

Boarea 84.5 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

75

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1967
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Riksbyggen uppsalahus 14
Organisationsnummer: 717600-6174
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 75
Antal lägenheter: 303
Antal lokaler: 0

På fastigheterna finns 16 byggnader med 303 lägenheter uppförda.

Parkering: Föreningen disponerar 162 p-platser som kostar (75 kr/mån) utan el-plats och (160 kr/mån) med el-plats. Kötid ca 1-5 månader.
Det finns även 109 garageplatser som kostar 375 kr/mån. Kötid, ca 2 år i dagsläget. (kontrollerat maj 2019).

TV och bredband: Kabel-tv via ComHem samt bredband via Ownit. Hastighet 500-1000 Mbit/s.

Gemensamma utrymmen: Det finns 16 Hus i föreningen. I hus nr 3, 6, 9, 12 och 16 finns tvättstugor, förråd, cykelkällare och skyddsrum. I hus nr 16 finns dessutom en för hela området gemensam grovtvättstuga.
Gym, bastu och hobbyrum finns i Hus 3, huvudingång 49.
Huskarta finns på BRF hemsida.

Föreningens ekonomi

from den 1/7-2019 sker en höjning av månadsavgiften med 5 %.
Delat ägande är ok om 10%-90%.

Föreningens renoveringar

Planerad stamrenovering av vatten- och radiatorstammarna om ca 3-5 år (Kontrollerat maj 2019).

2018: Obligatorisk avflyttningsbesikting har införts.
2017: Radonsanering samt målning av fönster och fasadplåtar.
2017: Trappbelysning med LED-lampor.
2016: Takrenovering samt individuell elmätning.
2015-2016: Vindsanering.
2014-2016: Relining av avloppsstammar.
2013: förstärkning av skärmtaken över portarna.

Månadsavgift

Avgift: 4 098 SEK / mån
I månadsavgiften ingår: Värme, vatten, gemensamt bostadsrättstillägg, kabel-tv samt bredband.

Driftskostnad

430 SEK varav:
Försäkring: 130 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Schablon

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.35380 %
Andel av årsavgiften: 0.35387 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Planerad stamrenovering av vatten- och radiatorstammarna om ca 3-5 år (2018-09-05).

Bilplats

Föreningen disponerar 162 p-platser som kostar (75 kr/mån) utan el-plats och (160 kr/mån) med el-plats. Kötid 1-5 månader.
Det finns även 109 garageplatser som kostar 375 kr/mån. Lång kötid, ca 2-3 år i dagsläget. (kontrollerat 2018-09-05).

Övriga utrymmen

5 tvättstugor, cykelförråd, träningsrum och bastu.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy