Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
995 000 SEK / utgångspris
Adress
Nygatan 22, Centralt, Strängnäs
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
32 kvm
Avgift
2 101 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fräsch 1:A med hög standard

Fin modern etta med hög standard. Ljust vardagsrum med parkettgolv i öppen planlösning till kök/pentry. Plats för barbord i köksdelen. Helkaklat bad- och tvättrum. Centralt eftertraktat läge. Hiss finns.

Beskrivning

Trevlig hall med klinkergolv och klädkammare. Ljust vardagsrum med parkettgolv i öppen planlösning till kök/pentry. I köksdelen finns utrymme för matplats. Helkaklat badrum.

Kök 2017. Golv: parkett. Köksluckor: Vita. Utrustning: spishäll, fläkt och kombinerad kyl/frys.

Bad/tvättrum. Golv: klinker. Väggar: kakel. Utrustning: toalett, badkar, tvättställ, handdukstork och tvättmaskin. Fönster.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration (3).pdf Stadgar (13).pdf FileViewer (1).pdf

Bostadsfakta

Kommun

Strängnäs kommun, Skattesats 33.76%.

Församling

Strängnäs domkyrkoförs. med Aspö.

Storlek

Boarea 32 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Våning 1 av 4.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2000
Fönster: 3-glas fönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 2 101 SEK / mån

Driftskostnad

300 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.51005 %

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga med torkrum.
I tvättstugan finns: 3 tvättmaskiner varav en stor för mattor etc, torkskåp, torktumlare och mangel.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy