Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bönsta Allé/lgh 25, Krikonbacken, Nyköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
154 kvm
Avgift
4 995 SEK / mån
Rum
7 rum

Fina parhus av hög kvalitét

I naturnära Bönsta Allé, med kort avstånd till Nyköpings centrum, uppför Panghus ytterligare 10 stycken parhus i bostadsrättsformat, totalt 20 bostäder i 3 plan om 154 kvm. Dessa väldesignade bostäder är av hög kvalité och följer Panghus signifikativa formspråk och är designade av en av Sveriges mest välkända arkitekter, Jonas Waldemarsson. Inför varje nytt nyproduktionsprojekt och för varje ny plats skapar Panghus bostäder som går i harmoni med omgivningen. Det gemensamma är alltid yteffektivitet, stilsäkert och med stora fönsterpartier.

Bostäderna i Bönsta Allé disponerar härliga sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning och med underbart ljusinsläpp. Övre plan har 4 sovrum samt allrum med trappa upp till vindsvåning med sovrum och klädkammare. Nedre plans vardagsrum kan med lätthet delas av till ytterligare ett rum, yteffektivt som sagt, här finns plats för den stora familjen!
Standarden är genomgående mycket hög med vattenburen golvvärme i samtliga plan, fönster från danska Velfac, snickeribyggt kök i stilren mörkgrå färg med vitvaror från SMEG och rostfri bänkskiva från attraktive Franke. Ett badrum på varje plan med sober klinker och ljusa väggar där badrummet på nedre plan även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Panghus bygger bostäder med isolerade innerväggar, massiva innerdörrar samt högkvalitativt plankgolv från Rappgo, detaljer som tillsammans skapar en trivsam, stilren bostad och till ett fantastiskt pris. Det som är standard i dessa hus är ofta dyra tillval hos andra, om det ens finns som tillval. På Panghus brinner lågan för att förverkliga husdrömmar - det är ingen hemlighet! Läs mer på www.panghus.se - och varmt välkommen som kund hos oss.

Med Panghus får ni en kvalitativ bostadsrätt i ett väldesignat, prisvärt, nybyggt hus lika enkelt som ni köper ett begagnat. Panghus tar hela ansvaret för byggnationen. Medan arbetet pågår med byggnationen kan ni i lugn och ro planera för flytten till ert nya hem!

Ni kommer ingå i en bostadsrättsförening vilket ger både en styrka och trygghet i att ni gemensamt med era grannar förvaltar era hus och förening, men med samma frihet som en husägare, med eget hus med tillhörande lättskött tomt.

Bostäderna i projektet säljs till fasta priser och enligt principen "först-till-kvarn".

Välkommen till Bönsta Allé!

Preliminär inflyttning Q2-Q3 2019.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy