Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 670 000 SEK / Accepterat Pris
Adress
Fabelvägen 11, Kallhäll, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
42 kvm
Avgift
3 003 SEK / mån
Rum
1.5 rum

Ansvarig mäklare

Johan Magnusson.
Ansvarig mäklare

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

RENOVERAD 1,5:A I POPULÄRA KALLHÄLL MED FANTASTISK UTSIKT

OBS, ACCEPTERAT PRIS! KONTAKTA MÄKLAREN FÖR FÖRHANDSVISNING! Nu har du möjlighet att förvärva en renoverad och väldisponerad 1,5:a med genomtänkt sovalkov som enkelt rymmer en dubbelsäng och ger känslan av ett riktigt sovrum. Lägenheten bjuder på en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter i form av tre inbyggda garderober och ett klinkergolv med stora mörkgråa klinkerplattor. Lättmöblerat och luftigt vardagsrum med bra ljusflöde tack vare de stora fönsterpartierna. I anslutning till vardagsrummet finner du köket med generösa arbetsytor och plats för matbord vid stort fönster. Stamrenoverat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Missa inte denna 1,5:a i populära Kallhäll med vacker utsikt och nära till centrum, kommunikationer, naturstråk samt Mälarens bryggor och bad. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Innanför dörren möts man av en trevlig hall med tre stora garderober med vita garderobsdörrar och krokar uppsatt på väggen för upphängning av ytterkläderna. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger ett grått klinkergolv. I anslutning till vardagsrummet ligger badrummet och vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Ljust och rymligt vardagsrum med två stora fönster som bjuder på en fantastisk utsikt samt ger ett härligt ljusinsläpp. På golvet ligger en ekparkett och väggarna är vitmålade med en ljusgrön fondvägg.

SOVALKOV
I anslutning till vardagsrummet ligger sovalkoven som enhetligt har samma parkettgolv som vardagsrummet. Denna skiljs av utav en vägg vilket ger känslan av ett sovrum. Här får man med enkelhet plats med en dubbelsäng och väggarna är vitmålade.

KÖK
I anslutning till vardagsrummet ligger köket från Epoq som renoverades 2016. Här finns plats för matbord vid det stora fönstret med en svårslagen utsikt. Köket har samma gråa klinkergolv som hallen och matchar snyggt den gråa köksbänkskivan. Väggarna är vitmålade med en ljusgrön fondvägg. Köksluckorna är vita och det finns gott om förvaringsmöjligheter i dessa. Köket är maskinellt utrustat med induktionshäll, fläkt, ugn och kombinerad kyl och frys.

BADRUM
Det fräscha och stambytta badrummet ligger i anslutning till hallen och har vitkaklade väggar och ett beigt klinkergolv. Duschväggen i glas är infällbar och tar på så sätt inte upp onödigt utrymme. Handfatet är i kommod och i badrummet är allt fördraget för tvättmaskin.

Övrigt

Ett mycket populärt område i Kallhäll med närhet till Mälarens vatten, skolor samt härligt lummiga friluftsområden. Promenadavstånd till centrum, pendeltåg samt bussförbindelser.

KOMMUNIKATIONER
Pendeltåget går mellan Nynäshamn och Bålsta. Dagtid går tågen 4-8 ggr per timme. Tåget tar ca 20 minuter till Stockholm Central. Det finns också en busstation med bussar som trafikerar norra och västra delen av Stockholm. Bra information om kommunikationer finns på www.sl.se.
Kallhäll ligger ca 23 km från centrala Stockholm och med bil tar man sig dit via E18. Det är även lätt att ansluta till E4:an om man vill det.

NÄRSERVICE
I Kallhälls Centrum hittar du livsmedelsaffärer, frisörer, klädbutiker och blomsterhandel. Det finns också restauranger, en pizzeria och Folkets Hus med både bio och bibliotek. I anslutning till centrumet finns även apotek, vårdcentral och folktandvård.

Jakobsbergs Centrum ligger nära Kallhäll och är ett väl ansett centrum där man hittar nästan allt man kan tänkas behöva. I den inglasade gallerian Stråket finns ett 100-tal butiker, mataffärer och systembolaget. Läs mer på www.jakobsbergscentrum.se

Strax utanför Jakobsberg ligger Barkarby Handelsplats som växer hela tiden. Här finns bland annat IKEA, Bauhaus, El-Giganten, Plantagen, Max-hamburgeria, Rusta, Skopunkten och Stockholm Quality Outlet.

FRITID
Ett nät av natursköna gång- och cykelvägar binder samman Järfälla kommun. Här är det aldrig långt till naturen och inom cykelavstånd finns både badplatser som Kallhällsbadet och Bonäsbadet, och stora friluftsområden. Järvafältet, Bolinder, Görväln och undersköna Ängsjö för att nämna några. Även närhet till golfbana i Viksjö och mästerskapsbana i Kungsängen.

I kommunen finns sporthall, ishall, simhall, golfbana, bowling samt utförsåkningsanläggningen Bruket.

Mer information om föreningsliv, barnomsorg och annat som är viktigt att veta om kommunen finns på kommunens hemsida: www.jarfalla.se. Man kan också ringa kommunens växel 08- 580 285 00 med frågor.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning Sagoängen 2017.pdf Energideklaration.pdf Stadgar Sagoängen.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Lädersättra 2:17, Järfälla kommun, Skattesats 32.16%.

Församling

Järfälla.

Storlek

Boarea 42 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.

Rum

1,5 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

120

Våning / hiss

Våning 7 av 8.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1965
Byggnadstyp: Höghus

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: HSB:s Brf Sagoängen
Organisationsnummer: 713200-0717
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 120
Antal lägenheter: 382
Antal lokaler: 8

Parkering: 414 st parkeringsplatser.
P-plats 1: Parkeringsplats med eluttag. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
P-plats 2: Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Gemensamma utrymmen: Cykelförråd, föreningslokal, barnvagnsrum, pingisrum och hobbylokal.

Föreningens ekonomi

"Styrelsen bedömer att de pågående investeringarna för att behålla fastighetens och lägenheternas värde kommer att medföra viss årlig avgiftshöjning även i den närmaste framtiden."

Föreningens renoveringar

2020 Tak
2019 Hissbyte
2018 Fönsterbyte
2017/2018 Utöka och upprusta parkeringsytor
2014 Byte av elsystem
2012 Stambyte
2006 Fasader och entréer renoverades

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energiförbrukning: 131 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2018-04-26

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.

Internet

Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 3 003 SEK / mån
I avgiften ingår uppvärmning, vatten och kabel-TV.

Gårdsplats/innergård

På Fabelvägens baksida finns iordningställda lekplatser samt bollplaner. Grillplatser finns på baksidan av Legendvägen och ovanför parkeringsplatsen vid livsmedelsbutiken.

Driftskostnad

130 SEK varav:
Elektricitet: 130 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.15933 %
Andel av årsavgiften: 0.15933 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd på ca 4 kvm.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy