Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ankares Väg 21, Båtsmanstorpet, Härryda
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
60.9 kvm
Avgift
4 486 SEK / mån
Rum
2 rum

Gavelradhus i gott skick med bra läge i idylliska Båtsmanstorpet.

Välkommen till en underbar bostad med ett avskilt bra läge i området i populära Båtsmanstorpet. Här bor du bekvämt med allt i ett plan. Huset flödar av ljus via fönster i tre väderstreck. Bostaden är väldisponerad och genomgående i bra skick. Köket är nyligen renoverat och har rostfria vitvaror. Vardagsrummet är trevligt och har fint ljusinsläpp. Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng samt en hel garderobsvägg. En rymlig klädkammare ger extra förvaring. Stort badrum med badkar och tvättmaskin.

Från vardagsrummet leder utgång till härlig terrass och lättskött trädgård som sträcker sig runt husknuten. I anslutning till entrén finns liten en stensatt uteplats som omges av grönska. Här på framsidan kan man soliga dagar njuta av sol från lunch till fram emot kväll. Vid köksfönstret finns en markis som skyddar mot sol och värme. På gavelsidan av huset har man en liten trädgård med gräsmatta, blomsterrabatter samt vackra Rhododendron. Säljaren har byggt en altan i trädgården på gaveln där det soliga dagar är den perfekta platsen att njuta av härligt solljus från innan lunch till dess att solen går ner på kvällen. En Tujahäck skärmar av från insyn. På husets baksida finns en väl tilltagen terrass med gott om utrymme både för loungemöbel, matbord och grill. Grönskande baksida upp mot ett skogsparti. En dekorativ mur skärmar av upp mot vackra planteringar i olika nivåer. På baksidan har man sol på förmiddagen fram till sen eftermiddag. Ett utvändigt fristående förråd hör till bostaden.

Båtsmanstorpet är ett fint bostadsområde. En välskött bostadsrättsförening med bilfria innergårdar. Inom området finns det flera lekplatser. Bostadsområdet är omgivet av vacker natur, djupa skogar och fina sjöar. Härliga löparspår- och promenadvägar finns endast ett stenkast bort. Goda kommunikationer och närhet till Mölnlycke centrum med ett stort serviceutbud.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy