Länk kopierad!

Visningar

mån 13 apr 13:30 - 14:15
Öppen visning - välkommen! (Röd dag!)

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 050 000 SEK / Accepterat pris!
Adress
Växelbruksvägen 72, Västerhaninge, Västerhaninge
Typ
Bostadsrättsradhus
KVM
92 kvm
Avgift
4 082 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Modernt och barnvänligt

Här erbjuds du en nybyggd, barnvänlig och påkostad fyrarummare med fina ytskikt och solig altan. En modern bostad med fint ljusinsläpp och trevliga ytskikt. Här är det bara att flytta in och koppla av!

Bostaden tillhör första etappen i Bonavas slutsålda nyproduktionsprojekt "Årstiderna" och stod klart för tillträde den 22 november 2017. Huset har sociala ytor på entréplan med kök och vardagsrum. Här finns även tvättstuga och duschrum. Från vardagsrummet nås en trädgård i skönt söderläge! På övre plan finns tre luftiga sovrum och ett helkaklat badrum.

Årstiderna är väl genomtänkt med en social lekplats och närhet till naturen, beläget i ett grönskande område med närhet till skolor och närbutik. Från Västerhaninge Centrum tar du dig enkelt med pendeltåg till Stockholm på ca 30 min.

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna bostad är en välplanerad hall med bra förvaringsutrymme bakom skjutdörrar. Hallen har vitmålade väggar och klinkergolv.

Duschrum
I anslutning till hallen ligger en toalett med dusch som minskar risken för köbildning under morgonrutinerna. Duschrummet är försett med mörkt klinker på golvet och vitt kakel på väggarna.

Kök
Köket har halvöppen planlösning mot vardagsrummet och gott om plats för fyra till sex sittande. Här finns bra arbetsytor med modern bänkskiva, keramisk spishäll, integrerad diskmaskin samt kyl- och frys. Ugnen är placerad under spishällen.

Tvättrum
Tvättrummet är utrustat med modern tvättmaskin och torktumlare av bästa miljöval.

Vardagsrum
Ett ljust och trevligt vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp. Rummet har vitmålade väggar och parkettgolv.

I vardagsrummet finns plats för såväl soffgrupp som separat matplats. Rummet har stora härliga fönster och skapar en härlig känsla av rymd i rummet. En altandörr leder ut mot den egna uteplatsen och tomten.

Sovrum 1
Från hallen på övre plan når du sovrum 1, 2 och 3.
Sovrum 1 är stort och rogivande med rymliga garderober och skön utsikt. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Sovrum 2
Sovrum 2 är ett lite mindre sovrum med plats för garderob och säng med tillhörande möblemang. Vitmålade väggar och parkettgolv. Går utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Sovrum 3
Sovrum 3 är ett fint rum med plats för garderob och säng med tillhörande möblemang. Detta sovrum har vitmålade väggar och parkettgolv och går utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum
Det helkaklade badrummet har mörkt klinker på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med badkar, kommod med
tvättställ samt toalett.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF EkonomiskPlan Höstdagjämning.pdf BRF Stadgar Höstdagjämning.pdf BRF Årsredovisning Höstdagjämning 2017.pdf BRF 1183 Brf Höstdagjämning 180101-181231 ÅR 190305.pdf Fastighetsfakta.docx Årsredovisning 2017.pdf Ekonomisk plan.pdf Stadgar.pdf Brf Höstdagjämning årsredovisning 2018.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Haninge kommun, Skattesats 32.01%.

Storlek

Boarea 92 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

29

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: 2 plan
Ventilation: Mekanisk frånluft med återvinning
Övrigt: GRUNDLÄGGNING
Armerad betongplatta med underliggande isolering.

YTTERVÄGGAR
Träregelstomme med isolering och träpanel med insida av gipsskivor.

INNERVÄGGAR
Gipsskivor på stomme av träreglar med isolering. Bad och toalett/dusch oorganisk skiva på stålreglestomme.

MELLANBJÄLKLAG
Golvspånskivor på trästomme, stegljudsisolering, gipsplank på glespanel.

VINDSBJÄLKLAG
Takstolar av trä med lösullsisolering, plattform för uppstigning till yttertakslucka, vindslucka, gipsplank på glespanel.

YTTERTAK
Betongpannor på råspont och underlagspapp. Takavvattning med hängrännor och stuprör av ytbehandlad plåt. Uppstigningslucka till yttertak. Erfoderlig taksäkerhet, galvaniserat.

FÖNSTER
Fabriksmålade fönster och fönsterkarmar. Fasta och öppningsbara fönster och fönsterdörrar med isolerglas. Fönsterdörrar förses med cylinderlås.

UPPVÄRMNING
Frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme i bottenplan asmt i badrum på övervåning. Vattenradiatorer på övervåning

VENTILATION
Frånluftvärmepumpen evakuerar luft från tvätt, våtrum, kök och klädkammare. Tilluft genom ytterväggsventiler på bottenvåning. Tilluft på övervåning genom ytterväggsventiler bakom radiatorerna. Separat imkanal från spisfläkten.

VATTEN
Området är anslutet till Haninge kommuns VA-nät. Bostadsrättsföreningen tecknar abonnemang. Fördelninng av förbrukning.

EL/BELYSNING
husen är anslutna till vattenfalls elnät. Eget abonnemang tecknas separat.
Gruppsäkring med automatsäkring och jordfelsbrytare.
Utvändig belysningsarmatur vid entré, uteplats, förråd samt vägguttag vid uteplats. Fasta armaturer i förråd, våtutrymmen, tvätt och under väggskåp. Lampputtag i övriga rum. Elmätare i markmätarskåp på framsida hus.

Vägguttag inne och ute. Takarmatur inne. Utvändig belysningsarmatur.


SOPHANTERING
I bostadens kök finns kärl som möjliggör källsortering. Gemensamt abonnemang avseende hushållssopor tecknas av bostadsrättsföreningen

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump
Elförbrukning: 1 474 kWh/år.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Höstdagjämning
Organisationsnummer: 769632-8785
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 29
Antal lägenheter: 50
Antal lokaler: 0

Parkering: Beroende på storlek på huset, så har du mellan 1-2 platser som ryms på uppfarten.
Parkeringsmöjligheter i området Finns ca 40 övriga p-platser.

TV och bredband: Ingår i avgiften (Telia)

Föreningens ekonomi

Det finns inga planerade avgiftshöjningar. // Styrelsen mars 2020.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiförbrukning: 91 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2019-09-06

TV

Området är anslutet till teliasoneras fibernät. Gemensamt abonnemang tecknas av bostadsrättsföreningen. Uttag för TV/tele/data i kök, vardagsrum, allrum och samtliga sovrum.

Månadsavgift

Avgift: 4 082 SEK / mån
Hushållsel, uppvärmning, vatten och hemförsäkring tillkommer som separata kostnader. Se driftskostnader

Driftskostnad

1 250 SEK varav:
VA: 250 SEK
Elektricitet: 1 000 SEK
VA = kallvatten

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.80550 %
Pantsättningsavgift: 475 SEK
Överlåtelseavgift: 1183 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Uteplats och trädgård i soligt söderläge!

Bilplats

Parkeringsplats på uppfart utanför hus samt flera allmänna parkeringsplatser i området.

Övriga utrymmen

Isolerat förråd finns på tomten och tillhör bostaden

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy