Länk kopierad!

Visningar

sön 25 aug 17:30 - 18:00
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 245 000 SEK / utgångspris
Adress
Finningevägen 5C, Ulvhäll, Strängnäs
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
53 kvm
Avgift
3 388 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Härlig 2:A med balkong i sydväst

Ljus och fräsch 2:A med balkong i sydvästläge. Närhet till centrum, tågstation. Belägen högst upp med härlig utsikt. Lugnt område. Fiber indraget.

Beskrivning

Rymlig hall med ljusa färgsättningar. Genomgående parkettgolv i vardagsrum, sovrum och hall. Kök med klinkergolv och takfönster. Rymligt vardagsrum med utgång till stor balkong i sydvästläge. Vardagsrummet har plats för både matplats och soffgrupp. Ljust och fräscht sovrum. Genomgående ljus och fräsch lägenhet.

Kök. Golv: klinker. Utrustning: spis, kakel och kyl-halvhöjd, fläkt, takfönster

Badrum. Golv: klinker. Väggar: kakel. Utrustning: toalett, handfat med kommod. , dusch, handdukstork och tvättmaskin, golvvärme.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Strängnäs kommun, Skattesats 33.76%.

Församling

Strängnäs domkyrkoförs. med Aspö.

Storlek

Boarea 53 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1301

Våning / hiss

Våning 4 av 4.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Backen
Organisationsnummer: 719500-0257
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1301
Antal lägenheter: 26
Antal lokaler: 0

Föreningens renoveringar

2016: Nya fönster och dörrar
2013: Renovering av yttertak
2003: Stambyte
1987: Fasadrenovering
Fiber indraget

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 3 388 SEK / mån

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 3.53000 %
Pantsättningsavgift: 445 SEK
Överlåtelseavgift: 1110 SEK

Renoveringar

2016: Nya fönster och dörrar
2013: Renovering av yttertak
2003: Stambyte
1987: Fasadrenovering
Fiber indraget

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy