Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Katrinebergsvägen, Zakrisdal, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
104 kvm
Avgift
4 181 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

CHARM OCH STIL PÅ ZAKRISDALSHÖJDEN, ALLT DU ÖNSKAR I 2 PLAN

Nu finns äntligen ett av de eftertraktade bostadsrättsradhusen på Zakrisdalshöjden för försäljning. Med närhet till Vänerns strand, härligt trädäck vänt ut mot skogsbrynet. Njut av det lugn som råder. Ett fantastiskt boende i två plan inrett i ljusa färger och modern stil. Två badrum, ett med dusch och tvättdel, ett med dusch. Kök med vita snickerier och utgång till bostadens uteplats. "Bullerbyn-känsla", barnvänligt område. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun.

Storlek

Boarea 104 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

11

Våning / hiss

Våning 1 av 2.
Hiss finns ej.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Zakrisdalsudden
Lägenhetsnummer: 11
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 181 SEK / mån

Driftskostnad

650 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 450 SEK
Drift enligt schablon

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.55556 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy