Budgivning pågår
Aktuellt bud: 1 300 000 SEK

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
1 095 000 SEK / Utgångspris
Adress
Rondellen 15, Kallhäll, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
26.5 kvm
Avgift
1 833 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyrenoverad etta med låg avgift!

Nu säljs denna mysiga etta som är smakfullt renoverad, perfekt för dig som vill ha en lägenhet som är färdig för att bara flytta in i. Lägenheten som disponerar över 26 m² ligger i en populär förening i Kallhäll med närhet till kommunikationer och affärer. På föreningens mysiga innergård så ligger även den gemensamma poolen, perfekt för de varma sommardagarna!
Missa inte chansen, välkommen på visning!

Beskrivning

Hall
En rymlig hall med plats för förvaringsmöbel. På golvet ligger ett snygg laminatgolv, och väggarna är tapetserade i vitt. Nyligen har en säkerhetsdörr installerats.

Vardagsrum/Sovrum
Luftigt rum med ljusbrunt golv och vita väggar. Här får man plats med både tv-hörna, soffa, säng och förvaringsmöbler. Tidigare ägare har låtit installera en köksö så att man på ett yteffektivt sätt har skapat sig både ett matbord och en arbetsyta. I rummet så finns även en fransk balkong.

Kokvrå
Ett helt nyrenoverat kök med vita väggar, vitt stänkskydd i kakel och vita skåpsluckor. Bänkskiva i gråa toner med en infälld induktionshäll.

Dusch
Ett helkaklat duschrum med ljus mosaik på golvet och vitt kakel på väggarna med en brun board, ny blandare.

WC
En renoverad WC med klinkergolv och vitmålade väggar. Ovan handfatet sitter ett stänkskydd i vitt kakel samt ett spegelskåp. Kommod i vitt högblankt utförande och en toalett av märket Gustavsberg.

Övrigt

Lägenheten är centralt belägen i Kallhäll med gångavstånd till dagis, centrum med affärer, pendeltåget och parker. Även Kallhälls övriga tillgångar som badplatser och naturområden som ger möjlighet till friluftsaktiviteter året om.

KOMMUNIKATION
Endast 2 minuters avstånd till Kallhälls pendeltågstation. Med pendeltåget tar det ca 23 minuter till Stockholms Central. Med bil tar man sig smidigt via E18 till Stockholm.

SERVICE
Bredvid bostadsområdet finns biograf, matvarubutiker, pizzeria, bibliotek, videobutik, grillbar, optiker, apotek, vårdcentral mm. Inom gångavstånd finns golfhall för inomhusträning, badplatser samt småbåtshamn.
I Kallhäll har öppnats en ny och fräsch Friskis & Svettis-anläggning i gamla industrilokaler på Bolinder Strand.

Cykelavstånd till Jakobsbergs Centrum med ca 100 butiker, caféer, resturanger, banker, post och systembolag. Biograf och bibliotek.

ARBETSPLATSER
I Kallhäll finns många företag etablerade exempelvis Arla och ICA. I Järfälla kommun finns en mängd större och mindre företag etablerade.

SKOLOR OCH BARNOMSORG
Järfälla är en bra utbildningskommun med ett stort utbud vilket ger barnen många möjligheter. Bara några hundra meter till låg- och högstadieskola. Förskolor som finns i området: Teknikvägens förskola, Cylinderstugans förskola och Svetsarvägens förskola.

FRITID
Inom några hundra meters avstånd finns elljusspår, gräs- och grusplaner, biograf samt en fritidsgård. Det finns även stora naturområden i stadsdelen med gång och cykelvägar, skidbacke med lift, småbåtshamn och flera badplatser. I Kallhäll finns även Bolindervallen med en ishockeyrink, löparbana samt gräs- och grusplaner. För den golfintresserade finns inomhushall för golfträning.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Rondellen 2007.pdf arsredovisning-rondellen-2017.pdf Rondellen energidekl..pdf

Bostadsfakta

Kommun

Kallhäll 4:2, Järfälla kommun,

Storlek

Boarea 26.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

165

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1956
Ventilation: Mekanisk frånluft

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: HSB Brf Rondellen
Organisationsnummer: 713200-0709
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 165
Antal lägenheter: 276
Antal lokaler: 25

Föreningens renoveringar

Föreningen satsar på energisparåtgärder.
Ingla stora planerade renoveringar på gång.
2014 Renovering av ventilationssystem.
2014 Renovering av dränering på A-huset.
2013 Ventilationsinställning gjord.
2004 Stamrenovering, relining.
2002 Elledningar samt jordfelsbrytare.
1990-talet Fasad, balkong, tak samt trapphus.

Energideklaration

Energiprestanda: 157 kWh/kvm år.

Internet

Fast kostnad om 125 kr/månaden, Bredbandsbolaget.

Månadsavgift

Avgift: 1 833 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.17851 %
Andel av årsavgiften: 0.17851 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Säljare

Renoveringar

Föreningen satsar på energisparåtgärder.
Ingla stora planerade renoveringar på gång.
2014 Renovering av ventilationssystem.
2014 Renovering av dränering på A-huset.
2013 Ventilationsinställning gjord.
2004 Stamrenovering, relining.
2002 Elledningar samt jordfelsbrytare.
1990-talet Fasad, balkong, tak samt trapphus.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter