Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / fast pris, först till kvarn!
Adress
Hjortronvägen 61, 1tr, Tibble - Kungsängen, Kungsängen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
84 kvm
Avgift
4 534 SEK / mån
Rum
3 rum

Fin 3:a i välskött förening

KONTAKTA MÄKLARE FÖR VISNING! 076-880 83 47. Fin 3:a med genomgående stilrena ytskikt i hela bostadan. Ekparkett och ljusa väggar. Stort badrum med badkar med dusch, tvättmaskin och torkskåp. I denna fina 3:a finns även en praktisk gästtoalett - perfekt när man är fler i familjen. Skön balkong i österläge med förmiddagssol, stort privat förråd vägg i vägg med bostaden. Bekvämt läge med nära till parkering och busshållsplatser. Välskött HSB-förening med god underhållsplan, stam- och fasadrenoverat med låga avgifter. Närliggande lokaler som bastu, festlokal, tvättstuga och vävstuga finns. Nära till fina naturområden som bl.a. Lillsjön. Promenad avstånd även till affärer, Kungsängen IP och kommunikattioner.

Beskrivning

HALL
Rymlig hall i vinkel med hatthylla, svart klinker golv och vita väggar.

GÄSTTOALETT
Fräsch gästtoalett med ljust klinkergolv och vita väggar. Kakel över handfat. WC.

BADRUM
Bra och stort badrum med ljust klinkergolv och halvkaklat bakom WC och badkar, resterande väggar är vita. WC, badkar, handfat med spegelskåp ovanför, tvättmaskin (Bosch) och torkskåp (Electrolux).

KÖK
Bra planerat kök med vita skåpluckor och kakel över bänkytor. Bra förvaringsmöjligheter och öppen planlösning med matplats. Parkettgolv och ljusa väggar. Spis (Electrolux), fläkt (Electrolux), diskmaskin (Bosch), fullstor kyl och frys (Whirlpool).

SOVRUM 1 & 2
Två fina sovrum med ekparkettgolv och vita väggar.

VARDAGRUM
Stort vardagsrum med ekparkettgolv och vita väggar. Plats för stora sällskap och dörr ut till balkongen i österläge.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

Upplands-Bro kommun, Skattesats 32.8%.

Församling

Kungsängen-Västra Ryd.

Storlek

Boarea 84 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

99-2166-2-172-10

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Våningsplan 2 av 3 (1 trappa).
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1969-71

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Tibble
Organisationsnummer: 717000-2427
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 99-2166-2-172-10
Antal lägenheter: 825
Antal lokaler: 10

Föreningens renoveringar

Föreningen har genomfört stamrenovering med Proline-metoden, detta innebär kort att nya rör gjutits i de befintliga rören och att föreningen ej behöver bekosta nya badrum.
Alla trappuppgångar rustas upp med nya golv, målade väggar samt rörelsedetektorer till belysningen. Snygga anslagstavlor i rostfritt har monterats.

Energideklaration

Energiförbrukning: 181 /per kvm (atemp) och år

TV

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Kabel-TV ingår i månadsavgiften.

Internet

Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget.
Kontakta Bredbandsbolaget för beställning av önskad bredbandstjänst. Bra priser för de boende är framförhandlade av föreningen.

Månadsavgift

Avgift: 4 534 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

Värme
Vatten
KabelTV

Driftskostnad

200 SEK varav:
Elektricitet: 200 SEK
El (enhetsmätning) ca 200 kr per månad - läggs direkt på avin för månadsavgiften. Hemförsäkring tillkommer.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.12999 %
Andel av årsavgiften: 0.12999 %
Pantsättningsavgift: 445 SEK
Överlåtelseavgift: 1113 SEK
Betalas av: Köpare
Reparationsfond: 849 SEK
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong, läge öster.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra för 120 kr/mån, onumrerade platser.

Övriga utrymmen

Det finns bastu, festlokal, förråd, samlingslokal, tvättstuga i angränsande fastighet och vävstuga samt snickarklubb.

Övrigt

Att bo i Tibble innebär närhet till bad i både Mälaren och badsjöar, skog och naturen finns nära kring hela Mälarområdet. Flertalet golfbanor finns i närheten såsom Kungsängens GK (ca 5 min bilfärd) samt Bro -Bålsta GK och vackra Bro Hof Golfklubb. Flertalet skolor och förskolor finns inom några minuters promenadavstånd. Busstrafik till centrum var tionde minut under rusningstrafik. Pendeltåget vid Kungsängens station avgår med kvartstrafik och det tar ca 25 min in till city.

NYA KUNGSÄNGENS IP
Kungsängens nya idrottplats står färdigt i Gröna Dalen (nära promenadavstånd) där bland annat löparbanor, fem nya fotbollsplaner (naturgräs och konstgräs) och vintertid konstfrusna banor finns.

LILLSJÖN
Lillsjön ligger inte långt bort. Stora grönområden samt skogsmark omgärdar både Lillsjön samt Örnässjön som ligger inom ett par minuters avstånd. Flertalet motionsspår finns i området samt fin badplats med minigolf, lekpark och caféverksamhet under sommaren. Vintertid plogas ett skridskospår på Lillsjön och fina längspår anläggs.

BOSTADSRÄTTSFÖRENINGEN
HSB Tibble är en utomordentligt välskött bostadsrättsförening. God skötsel och ekonomi har resulterat i låga avgifter trots många upprustningar. Bl a rustades tvättstugorna upp och nya maskiner införskaffades. Entréer och trapphus har renoverats med klinker och ommålning samt nya mer energisnåla belysningssensorer. Fasadrenoveringar utförs kontinuerligt på husen. Föreningen omfattar 50 bostadshus med totalt 825 lägenheter.

Föreningen består av:
* 50 bostadshus med totalt 825 lägenheter
* 10 kvartershus med tvättstugor och fritidslokaler
* 20 garagebyggnader med 290 bilplatser
Föreningen har 290 garageplatser.
Det är kö till dessa platser och kötiden varierar.
Man köar i första hand till sin egen gata men det finns också en "gemensam kö".
Föreningen har bytt utrustning i samtliga tvättstugor under våren 2004.
Det finns flera olika föreningar i föreningen:
- Tibble Bastuförening
- Tibble Pensionärsklubb
- Tibble Vävstuga
- Fotoklubben
- Snickarklubben

På nära gångavstånd finns två livsmedelsaffärer, busshållsplats, elljusspår, rekreationsområden, badplats, bibliotek, frisör mm.

Vägbeskrivning

Se www.eniro.se alt. www.hitta.se.
Se även våra skyltar på visningsdagen!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy