Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Nina Einhorns Gata 5, 6 tr, Vasastan, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
83.5 kvm
Avgift
4 236 SEK / mån
Rum
4 rum

BÄST I KLASSEN?! HÖGST UPP!

HÖGST UPP I DENNA DEL AV FASTIGHETEN!

Välkomna till denna nyproducerade och välplanerade 4:a i attraktiva Hagastaden! Ett underbart hem med närhet till både city och till naturen i grönskande Hagaparken. Social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med flera fönster som ger ett härligt ljusinsläpp till bostaden. Från vardagsrummet når man ut till den rymliga balkongen. Tre bra sovrum med bra plats för förvaring i samtliga rum. Stilrent fullutrustat kök från Marbodal. Helkaklat badrum med dusch och handdukstork samt tvättpelare. Separat gäst-wc. Ett fantastiskt boende med garage i huset, bilpool i området samt en stor gemensam takterrass.

Beskrivning

HALL
Ljus och välkomnande hall med klinkergolv, som erbjuder garderob och städskåp.

KÖK
Öppet och fräscht kök. Köksbänken är av grå stenkomposit och luckorna är släta och vita och kaklet är vitt. Samtliga vitvaror är Siemens. Helintegrerat kyl och frysskåp, integrerad diskmaskin.

VARDAGSRUM
Stort luftigt och ljust vardagsrum. Rummet är naturligt lättmöblerat med soffgrupp, tv-möbel, förvaring och mer därtill. Utgång till balkong.

SOVRUM
Tre bra sovrum som erbjuder bra förvaring och det finns gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord.

BADRUM
Välplanerat badrum som är inrett med stilrena materialval och tvättpelare.
Utrustat med badkar, wc, handfat med kommod och spegelskåp. Vitt kakel i halvförband och grått klinkergolv.

GÄST-WC
Separat wc med toalett och handfat.

Dokument (pdf)

Planritningar Planritning 7-1601 Ekonomisk plan - Brf Hagaterrassen 1 Stadgar Säljbroshyr Brf Hagaterrassen 1 Inredningslista 7-1601

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.55%.

Församling

S:t Matteus.

Storlek

Boarea 83.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen (dvs ekonomiska planen).

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

7-1601

Våning / hiss

Våning 6 av 0.
Våningsplan 6 (6 trappor).
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme. Vattenburet värmesystem med radiatorer.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Hagaterrassen 1
Organisationsnummer: 769631-5055
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 7-1601
Antal lägenheter: 205
Antal lokaler: 10

Brf Hagaterrassen 1 registrerades år 2016 och kommer omfattta 205 st bostäder, 11 lokaler samt stort garage. Byggnationen är i Veidekkes regi och lägenheterna håller mycket hög materialstandard.

Föreningens ekonomi

För mer information se även www.veidekke.se och den ekonomiska planen som registrerades av Bolagsverket 2018-01-03.
Delat ägande godkänns.
Juridisk person godkänns fn ej som köpare.

Månadsavgift

Avgift: 4 236 SEK / mån
Avgift 4 236kr/mån exkl. hushållsel och varmvatten. Schablonberäknad avgift för varmvatten 298 kr/mån och för hushållsel 200 kr/mån. Faktisk förbrukning av energi för uppvärmning av varmvatten samt hushållsel kommer att mätas separat för varje bostadsrätt och aviseras i efterskott kvartalsvis tillsammans med årsavgiften. Avgiften för TV och bredband tillkommer om 275 kr/mån.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.55930 %
Andel av årsavgiften: 0.56330 %

Uteplats

Balkong om ca 7 m²

Bilplats

72 garageplatser + 10 MC-platser. Till garageplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns ett förråd till lägenheten.

I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum och rullstolsrum i anslutning till alla trapphus. Sopsug med nedkast finns på två ställen på gården. Källsortering finns i bottenplan på huset. Det finns två gemensamma tvättstugor. En i varje huskropp.

Föreningen har en gemensam takterass belägen på det östra hustaket, färdigställs preliminärt våren 2019.

Övrigt

Kort om området:

Hagastaden är det nya området i norra delen av Vasastan. Här möts man av en ny typ av arkitektur med högre byggnader som påminner mer om amerikanska metropoler än den typiska stenstaden i Stockholms innerstad.

Hagastaden växer snabbt fram och inom kort kommer här vara ett nytt levande område med många butiker, restauranger, gym, kulturutbud och grönska.
Bland annat kommer Norra Stationsparken att anläggas som ger ett kilometerlångt grönt promenadstråk som sträcker sig hela vägen till Hagaparken.

Kort om kommunikationer:

Flera busslinjer passerar vid Torsplan och Norra stationsgatan.
Ett par hundra meter från bostaden nås nya nedgången till pendeltågen och tunnelbanan på Vanadisvägen.

I nära framtid (år 2020) planeras även en ny tunnelbana (gula linjen) med station här.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy