Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 295 000 SEK / eller högstbjudande
Adress
Regeringsvägen 3, Oppeby, Nyköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66.5 kvm
Avgift
3 825 SEK / mån
Rum
3 rum

Nyrenoverad trerummare endast en halv trappa upp i huset!

Välkomna till populära Oppeby och Regeringsvägen 3 där ni hittar denna otroligt välskötta och nyrenoverade trerummare! Lägenheten ligger endast en halvtrappa upp i huset och erbjuder, förutom genomgående fräscha ytskikt en balkong i härligt, sydligt läge! Lägenheten är otroligt välplanerad med tre rum samt nyrenoverat kök från 2014 med matplats och en välutrustad maskinpark.

Bo i en stabil förening där stambyte, fönster-, samt dörrbyte redan utförts. Fiber finns indraget och gott om parkeringsmöjligheter finns att tillgå i området. Till lägenheten tillhör ett stort vindsförråd samt matkällare.

I Oppeby finns det inom gångavstånd en populär livsmedelsbutik, skola, förskola, motionsspår, pizzeria, bageri. Ett stenkast bort från porten finner du en busshållplats från vilken du kan ta buss både till centrum och Skavsta flygplats!

Beskrivning

Hall
Den rymliga hallen har en central placering i lägenheten och erbjuder avhängning direkt innanför dörren. Det finns också en garderob med skjutdörrar till förvaring. Hallen är vitmålad och här ligger ett laminatgolv på golvet.

Kök
Vitt och snyggt kök som renoverats med en modern finish. Här finner du gott om arbetsyta på bänk i laminat med vitt kakel som stänkskydd. Maskinparken består av en kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, spishäll samt fläkt. På golvet ligger ett klickgolv och väggarna är målade. Utrymme för en mindre matplats finns.

Sovrum 1
Mindre sovrum inrett med laminatgolv och vitmålade väggar. Tre garderober med överskåp till förvaring.

Sovrum 2
Större, rofyllt sovrum med vitmålade väggar samt två tapetserade fondväggar i en dov, blå färg. Även här ligger ett laminatgolv som är enhetligt med resterande rum i lägenheten och förvaring finns i form av en garderob med skjutdörrar.

Badrum
Badrummet renoverades vid stambytet och har en våtrumsmatta på golv och kaklade väggar. Här finner du dusch, handdukstork, toppmatad tvättmaskin, handfat i kommod med överhängande spegelskåp samt wc.

Vardagsrum
Fint vardagsrum med laminatgolv och målade väggar samt en tapetserad fondvägg. Här finns utrymme för både soffgrupp och matrumsmöblemang. Utgång till en solig balkong mot den lugna innergården. Här kan du njuta av solen från morgon till efter lunch.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Årsredovisning 2018 Stadgar Frågelista

Bostadsfakta

Kommun

Nyköping kommun, Skattesats 33.67%.

Församling

Nyköping.

Storlek

Boarea 66.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

233509002-0094

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
en halv trappa upp
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1958
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Rbf Nyköpings Hus 9
Organisationsnummer: 719000-3421
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 233509002-0094
Antal lägenheter: 195
Antal lokaler: 2

Rbf Nyköpingshus nr 9 äger och förvaltar fastigheterna Nyköping Andersberg 20 och 21 med därpå 1956-1958 uppförda flerbostadshus och upplåter 195 bostadslägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler, 35 garageplatser, 4 mc-platser samt 36 parkeringsplatser med hyresrätt.

Föreningens ekonomi

Inga beslutade avgiftsförändringar enligt bostadsrättsföreningen 2019-08-05.

Föreningens renoveringar

Stambyte, 2000 fasadrenovering 2006, nya fönster 2006, byte av lägenhetsdörrar 2008, mark och dräneringsarbeten 2011, målning, renovering av trapphus 2012, stamspolning 2014, gårdsrenovering 2014, arbete för att trimma in värmesystemet är gjort under 2016, efter detta endast löpande underhåll.
Planer finns på solpaneler samt att sätta upp ny utomhusbelysning på innergårdarna. Detta är medtaget i budgeten för nästa räkenskapsår och föranleder ingen avgiftshöjning enligt ordförande 2019-08-05.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 149 /per kvm (atemp) och år
Energiprestanda primärenergital: 149 /kWh per kvm och år

Internet

Fiber via Gästabudsstaden

Månadsavgift

Avgift: 3 825 SEK / mån

Driftskostnad

439 SEK varav:
Försäkring: 139 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.54380 %
Andel av årsavgiften: 0.56474 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong in mot innergården med sol från förmiddag till eftermiddag

Bilplats

Parkeringar finns att hyra, till dessa är det separat kö. Gratis parkeringar i området både längs Regeringsvägen och Sturevägen.

Övriga utrymmen

Matkällarförråd och stort vindsförråd finns tillhörande lägenheten.
Tvättstuga och torkrum finns i källaren. Cykelrum finns även det i byggnaden.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy