Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 220 000 SEK
Adress
Rågsvedsvägen 88, Bandhagen, Bandhagen
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
41 kvm
Avgift
2 535 SEK / mån
Rum
2 rum

Ljus - bra planerad - uteplats - bli först att flytta in

Välkommen till denna ljusa och bra planerade tvåa med uteplats. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång mot grönområde. Helkaklat badrum med praktisk arbetsyta med kombimaskin, duschväggar med klarglas, wc, handdukstork. Kök med vita köksluckor med soft close utrustat med induktionshäll, inbyggnadsmikro, mikro, kyl/frys, diskmaksin, spiskåpa. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring med två garderober. Bra läge med promenadavstånd till tunnelbanan i Rågsved och Hagsätra Centrum med bra service och tunnelbana. Förråd ingår.

Välkommen!

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.63%.

Församling

Vantör.

Storlek

Boarea 41 kvm. Areauppgifter enligt ekonomiska planen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

A-1002

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2018

Föreningen

Föreningens namn: Brf Bjursätra
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: A-1002
Antal lägenheter: 76
Antal lokaler: 0

Bland 50-60-tals bebyggelsen i Rågsved bygger Peab ett nytt och modernt projekt, Brf Bjursätra. Husen kommer att inrymma 76 lägenheter i storlekar från yteffektiva 1:or på 30 kvm till 4:or på 85 kvm. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och externt förråd. Hiss finns.

Månadsavgift

Avgift: 2 535 SEK / mån
I avgiften ingår värme, kallvatten, bredband och TV (Telia basutbud via teliaplay).

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.03275 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy