Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 495 000 SEK / accepterat pris
Adress
Svarvargatan 7, 1 tr, Kungsholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
46 kvm
Avgift
3 162 SEK / mån
Rum
2 rum

Accepterat pris!Toppklass med industrikänsla - Lyxiga materialval och ca 4 m i tak - Industriverket

Accepterat pris! Välkommen att flytta in i underbara Radiofabriken som är en del av fastigheterna i omtalade Industriverket. Här finner du ett boende utöver det vanliga med cirka 4 meter i takhöjd och ett enastående spröjsat fönsterparti som utklassar det mesta. Den industriella känslan med synliga valv, ventilationsrör och råa ytor kombineras med sobra lyxiga materialval. Det mörkmålade spröjsade fönsterpartiet sträcker sig i stort sett från golv till tak samt från vägg till vägg och bidrar med ett fantastiskt ljusinsläpp. Även sovrummet har spröjsade glasväggar som öppnar upp med pardörrar och rymmer en dubbelsäng och sängbord.
Kök och vardagsrum delar på sällskapsyta och det stilsäkra köket är ett unikt framtaget snickerikök i bruten vit kulör. I hallen finns en klädkammare för förvaring samt ett lyxigt badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Observera att lägenheten står angiven som 1,5 rum i lägenhetsregistret men får funktionen av 2 rum och kök.

I Brf Industiverket har Oscar Properties lyckats att ta den gamla industribyggnaden in i nutiden så att huset erbjuder ett modernt och harmoniskt boende. Byggherren beskriver Radiofabriken så här;
"Radiofabriken vetter ut mot Svarvargatan som har en känsla av småstadskvarter ovanför Kungsholmsstrand och Karlbergssjön. Precis som Industriverkets övriga två fabriksbyggnader har vi renoverat varsamt och bevarat den industriella känslan som ger Radiofabriken karaktär och personlighet. I Radiofabriken har Oscar Properties skapat ett ljust ateljéboende som präglas av rena linjer och sobra färg- och materialval. Benvita nyanser på väggar och snickerier ger boendet en sofistikerad känsla."

Beskrivning

HALL
Till höger om entrén finns utrymme att hänga av ytterkläder och skor. Intill hittar du även en garderob för förvaring. På din vänstra sida ligger lägenhetens lyxiga badrum samt rymliga klädkammare/förråd. Väggarna är målade i en ljus nyans och på golvet ligger vitpigmenterade ekgolv av breda tiljor vilket är genomgående i hela lägenheten.

VARDAGSRUM
Så snart du når vardagsrummet möts du av ett enastående spröjsat fönsterparti som målats i mörk kulör som bryter av mot de ljusmålade väggarna. Fönsterpartiet täcker näst intill hela väggen och sträcker sig strax ovanför golvhöjd upp till tak. Rummet får ett fantastiskt och effektfullt ljusinsläpp som tillsammans med en takhöjd om cirka 4 meter bidrar till en underbar rymd. Vardagsrum och kök delar på sällskapsytan och ger plats att möblera med såväl sällskapsdel och middagsbord.

KÖK
Det stilsäkra köket är ett unikt framtaget snickerikök i bruten vit kulör med mörka konstraterande beslag. Här finner du mycket bra förvaring som löper längs med ena väggen samt en generös arbetsyta i ljus stenkomposit. Ventilationsrören är synliga upp mot tak för att behålla den industriella känslan och fläktkåpan går ton i ton med köksinredningen. I övrigt består vitvarorna av kyl/frys och diskmaskin dolda bakom skåpfronter, ugn i högskåp samt induktionshäll. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger dig möjlighet att umgås när middagen förbereds.

SOVRUM
Sovrummet döljer sig bakom svartspröjsade fabriksfönster som öppnar upp med dubbeldörrar mot vardagsrummet. Här kan du möblera med dubbelsäng samt sängbord och välja om du vill skärma av ljus och insyn med längsgående gardiner.

BADRUM
Det lyxiga badrummet är smakfullt inrett med sobra materialval. Här sitter ljus granitkeramik på väggar och golv, som även har komfortvärme. Takduschen skärmas av med en glasvägg och intill sitter en vägghängd toelettstol. Ovanför handfatet finns gott om förvaring i ett integrerat spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare döljer sig i ett högskåp med plats för förvaring ovanför.

(Observera att lägenheten står angiven som 1,5 rum i lägenhetsregistret men annonseras som 2 rum).

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2017 - Industriverket.pdf Energideklaration - Industriverket.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.75%.

Församling

Västermalm.

Storlek

Boarea 46 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1020/03:1110

Våning / hiss

Våning 1 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1897/2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Industriverket
Organisationsnummer: 769629-5943
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1020/03:1110
Antal lägenheter: 147
Antal lokaler: 3

Brf Industriverket registrerades 2015 och består av adresserna Svarvargatan 7-11 samt Igeldammsgatan 22 A-C. Föreningen består av 147 bostadsrätter, en bostadsrättslokal, två hyreslokaler samt 35 garageplatser. Föreningen är en äkta förening och äger marken. Övriga gemensamma utrymmen är cykelrum, barnvagsrum samt soprum och miljörum.

Energideklaration

Energiförbrukning: 101 /per kvm (atemp) och år

Internet

Både bredband och grundutbudet-tv är inkluderat i avgiften.

Månadsavgift

Avgift: 3 162 SEK / mån
I avgiften ingår. värme, vatten och bredband.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.42330 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy