Budgivning pågår
Aktuellt bud: 3 650 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

sön 27 jan 14:00 - 14:30
Öppen visning - välkomna!
Pris
3 495 000 SEK / utgångspris
Adress
Kvarngränd 9, Kvarnholmen, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
52 kvm
Avgift
2 996 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Sjöutsikt och stor inglasad balkong

Välkommen till en mycket trivsam lägenhet som karaktäriseras av påkostade materialval, öppen planlösningen och ett stort fönsterpartiet som ger både ett rikligt ljusinsläpp samt bjuder på en vidsträckt utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp. Från vardagsrummet nås en rymlig balkong, inglasad och med trätrall. Modernt kök med vitvaror från Siemens och ett och smakfullt badrum med tvättutrustning. Sovrummet rymmer dubbelsäng samt bjuder på god förvaring via garderober och linneskåp.

Brf Nya Kvarnen 1 är en trevlig och välskött förening som erbjuder sina medlemmar såväl festlokal och övernattningslägenhet som takterrass med slående utsikt. Garage i samma huskropp.

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med hatthylla till höger och en garderob längre in. Här finns också ett städskåp. Vitmålade väggar samt ekparkettgolv kombinerat med klinkergolv vid entré.

Vardagsrum
Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och plats för såväl matplats som soffgrupp. Stort fönsterparti med vidsträckt utsikt över Djurgården och Stockholms inlopp. Utgång till inglasad balkong om ca 5 kvm, klädd med trätrall samt snygg träpanel. Ekparkettgolv samt vitmålade väggar kombinerat med fondvägg utav marmor.

Kök
Stilrent kök med ekparkettgolv, vita köksluckor samt stora mörka kakelplattor ovan arbetsyta i mörk laminat. Vitvaror i från Siemens i rostfritt utförande bestående av kyl/frys, inbyggd ugn och mikrovågsugn, diskmaskin, induktionshäll samt fläkt (Franke).

Sovrum
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Här finns två garderober och ett linneskåp. Vitmålade väggar samt ekparkettgolv.

Badrum
Rymligt helkaklat badrum med vita kakelplattor och grått klinkergolv. Utrustning bestående av handfat med kommod, wc, duschhörna, badrumsskåp samt kombinerad tvätt-/torkmaskin (Bosch).

Förråd
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca 3 kvm.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2017.pdf Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Sicklaön 38:12, del av 38:2, Nacka kommun, Nacka församling. Skattesats 31.54%.

Storlek

Boarea 52 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

11502

Våning / hiss

Våning 5 av 0.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2013-14
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Ventilation: FTX

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Nya Kvarnen 1
Organisationsnummer: 769619-8337
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 11502
Antal lägenheter: 57
Antal lokaler: 2
Brf Nya Kvarnen 1 består av 57 lägenheter i två hus med bostadsrätt samt två lokaler med hyresrätt (café och handel/kontor).

Under fastigheten finns ett stort garage med ca 240 platser där 48 tillhör Brf Nya Kvarnen 1, varav 45 är vanliga platser och 3 dubbelparkeringsplatser. Lediga platser finns.

Gemensamhetslokal samt övernattningslägenhet (250 kr/natt) finns.

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Telia är leverantör av tv, bredband samt ip-telefoni (TriplePlay). Obligatoriskt tillägg för grundutbud tv och bredband om 220 kr/mån.

Internet

Se: TV!

Månadsavgift

Avgift: 2 996 SEK / mån
I avgiften ingår värme samt kallvatten. Obligatoriskt tillägg för bredband och tv tillkommer om 220 kr/mån. (Telia Triple Play) Individuell debitering av varmvatten om ca 50 kr/mån.

Driftskostnad

350 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 200 SEK
Övrigt: 50 SEK
Övrigt avser ungefärlig kostnad för varmvatten.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.01280 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Inga utförda renoveringar då fastigheten är uppförd 2013-2014. Föreningen har inte beslutat om någon större renovering.

Övriga utrymmen

I föreningen finns 2 st takterrasser, garage, lokal och övernattningslägenhet (300 kr/natt att hyra), cykelrum samt fastighets- och rullstolsförråd.

Övrigt

Kvarnholmen mittemot Djurgården är en helt ny stadsdel med välbevarad karaktär och anrik historia i brytpunkten mellan innerstad och skärgård. Kvarnholmen håller på att växa fram till en attraktiv och levande stadsdel med en stark identitet. Ön kommer bli en kulturell samlingsplats i Stockholm med lokaler "Munspelet" för konserter, scenkonst, mässor, och utställningar. Följer du strandpromenaden runt ön kommer du snart till Kvarnholmens stora grönområde med lekplatser, boulebanor och lummiga skogsgläntor. En bit längre bort planeras det för en gästhamn och marina med kajakuthyrning, seglarskola samt en flytande swimmingpool. Nyligen har Coop öppnats och snart finns också tillgång till apotek och annan närservice. Via den nya Svindersviksbron nås nu också Nacka Forum på bara en dryg kilometers bil- och separat cykelväg, där över 150 butiker, caféer och restauranger erbjuds. För den aktive finns också en ca fyra kilometer lång gång- och cykelbana längs Saltsjöns inlopp mot Slussen och Skeppsbron.

Området har utmärkta kommunikationer in till Slussen och Nacka, ett flertal busslinjer trafikerar i området och du kan enkelt och smidigt pendla in till Nybroplan på ca 20 minuter med pendelbåtar vars hållplats ligger på kajen (SL-kort gäller, cyklar kan medtas).

Läs mer om Kvarnholmen på: http://www.kvarnholmen.com

Närområde

Allmänt om området: Vilans skola, klass 1-6, Danvikshemsvägen 4, Nacka

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter