Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Bondegatan 72B, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
71 kvm
Avgift
3 818 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerad 20-talslägenhet!

Välkommen till denna ståtliga och anrika fastighet är högt belägen i korsningen Bondegatan/Klippgatan. Ni möts av en smart planerad 20-talslägenhet där både det sociala umgänget och det praktiska står i fokus. Fina detaljer som stora spröjsade fönster och breda, speglade dörrpassager. Lägenheten har en trevlig genomgående planlösning med närheten till populära kvarter nära Nytorget och Vitabergsparken. Mycket stabil brf med en mysig och lummig innergård. Hiss och barnvagnsförråd finns i huset.

Här bor du i en stabil förening och välskött fastighet med bara någon minut till SoFo's hjärta Nytorget och dess stora utbud av restauranger, caféer och små butiker. Ett kvarter från porten finns även Vitabergsparken med vackra promenadstråk runt Sofia kyrka. Här erbjuds mycket goda kommunikationer med en rad busslinjer som trafikerar Renstiernas gata samt tunnelbana via en kort promenad till Medborgarplatsen. Värt att notera är ni har väldigt nära till skolor/förskola- perfekt för barnfamiljer.

Välkommen på visning!

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Vita väggar samt parkett på golv.

VARDAGSRUM
Rymligt och ljust vardagsrum med fönster mot Klippgatan. Här finns goda möbleringsmöjligheter och gott om plats för soffgrupp, mediamöbel och matbord. Vita väggar och parkett på golvet.

KÖK
Smakfullt kök med goda arbetsytor. Bakom vita fina luckorna finner ni goda förvaringsmöjligheter. Här finns spröjsat fönster mot gården och plats för matbord för ca 4 personer. Köket har all maskinell utrustning så som kyl/frys, ugn, induktionshäll, diskmaskin samt belysning över arbetsbänk. I detta rum finner ni parkettgolv.

SOVRUM 1
I anslutning till hallen finner ni ett bra sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord samt garderobsvägg. Rummet är ljust och luftigt med fönster mot gården. Vita väggar och parkettgolv.

SOVRUM 2
I anslutning till vardagsrummet finner ni ett rymligt sovrum med plats för säng, skrivbord samt mindre möblemang. Samtliga sovrum är väldigt luftiga och ljusa. Lätt att möblera!

SOVRUM 3
Även detta rum finner ni i anslutning till vardagsrummet. Även i detta rum finner möjlighet för fri möblering med bland annat plats för säng, skrivbord samt mindre möblemang.

BADRUM
Helkaklat badrum med badkar, wc, handfat samt kommod med bra förvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Årsredovisning Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun.

Storlek

Boarea 71 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen och mätbevis.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

649

Våning / hiss

Våning 1 av 0.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 1923-1924

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kopparbonden
Organisationsnummer: 769604-1636
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 649
Antal lägenheter: 35
Antal lokaler: 0

Någon förändring av månadsavgiften är inte planerad. Föreningens mark upplåts med tomträtt nästa omförhandling sker om ca 10 år. Föreningen amorterade ca 1 mkr år 2018 och har väldigt låg belåningsgrad. Mycket stabil förening! Föreningen har sålt av två lokaler och ombildat till lägenheter.

Besök gärna föreningens hemsida: https://kopparbonden.wordpress.com/

TV och bredband: Internet: A3 hastighet :1000/1000
Kabeltv: ComHem

Gemensamma utrymmen: I tvättstugan finns två maskiner, en torktumlare och en mangel. Bokning sker med låscylinder. I föreningen finns även cykelförråd.

Föreningens renoveringar

Stammar och elstigar byttes 1978.

FRAMTIDA RENOVERINGAR
Cykelparkering. Entrén golvet, ev. förråd.
Gårdsrenovering diskuteras och då eventuellt ske längre fram i tiden.

Månadsavgift

Avgift: 3 818 SEK / mån
Värme, Vatten, Bredband (A3 1000/1000 Mbit/sek).

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en gemensamma innergård som under sommartid är utrustat med utemöbler samt grillar.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.50000 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy