Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 795 000 SEK / Fast pris, ej budgivning
Adress
Stabsvägen, Brf Mälarutsikten 2, Eldsund, Strängnäs
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
93 kvm
Avgift
4 927 SEK / mån
Rum
4 rum

Mälarnära hem!

I Brf Mälarutsikten 2 planeras nya moderna hem från 2-4 rok (51-96 kvm). Mälarnära boende med gästlägenhet, bastuhus vid vattnet, båt- och rekreationsbrygga och generösa balkonger med Mälarutsikt.

Läs mer om projektet på Peabs hemsida:
https://peabbostad.se/projekt/sodermanland/brf-malarutsikten-2/

Beskrivning

På det natursköna området Eldsund, nordväst om stadskärnan, vackert beläget invid Mälaren, låg tidigare regementet P10. Idag växer en helt ny stadsdel fram här, och du kan snart vara en del av den. Denna nya stadsdel i Strängnäs bjuder på närhet till naturen och glitter från Mälaren, som prickarna över ä. Men också bekvämligheter som skola, handel och övrig service. Allt för göra livet litet bekvämare varje dag.

Livet vid Mälaren
Blunda och föreställ dig vågorna som böljar in mot stranden. Du öppnar balkongdörren, tar din kaffekopp och sätter dig i eftermiddagssolen för att bara njuta av Mälarens underbara vyer. Att varje dag få vakna och gå och lägga sig intill en av Sveriges vackraste sjöar, det kallar vi livskvalitet. Samtliga balkonger och uteplatser är placerade för att ge bästa möjliga sjöutsikt. Flera är byggda i terrassliknande stil och sträcker sig över två fasader. Hör du vågorna klucka?

Med närhet till allt
Du behöver inte välja bort. Här får du både grönska och närheten till centrum. Från lägenhetens naturnära läge har du bara 15-20 minuters promenad, eller några minuter på cykel, till centrum där handeln står redo för vardagsinköp och service. Brf Mälarutsikten 2 är dessutom omsluten av vatten som inbjuder till en båttur från föreningens egen brygga eller en picknick vid strandkanten med nära och kära.

Smidiga kommunikationer
Stockholm väntar på behagligt avstånd. Du tar dig enkelt till tågstationen och kan sedan sätta dig och bara koppla av i 45 minuter innan det är dags att stiga av i huvudstaden. I vårt nya område går flera busslinjer, på nära håll finns två busshållplatser så att du snabbt kan ta dig vidare. Och för dig som har bil och vill hyra garage- eller parkeringsplats finns även den möjligheten.

Bättre än bra
Stilren putsad fasad i mjuka kulörer. Väl inne möts du av öppna och luftiga planlösningar med massor av ljusinsläpp. Samtliga lägenheter är ritade för att på mesta möjliga sätt kunna njuta av Mälarens närvaro utanför. Generösa balkonger och härliga uteplatser har blickfånget mot den vackra sjön. En perfekt plats för att njuta med vänner, familj eller bara koppla av på egen hand. Var du än befinner dig i livet har vi här den perfekta lägenheten för dig och din familj, stor som liten.

De vitmålade väggarna och den ljusa inredningen skapar ett trivsamt och luftigt intryck som ljuset älskar att leka på. Köket från Vedum är utrustat med vitvaror av hög kvalitet - kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsmikro samt inbyggnadsugn och häll. I badrummet, som är inrett med stilrent kakel och klinker, hittar du även din egen tvättmaskin och torktumlare.
Enkelt och bekvämt. Här behöver du aldrig gå till tvättstugan för att jaga tvättider eller offra dyrbar söndagsvila.

Lugn och ro
Hemma är det lätt att ladda om. Och i föreningen har du tillgång till bastuhuset där du kan andas ut efter en lång dag, umgås med nya grannar eller gamla vänner. Sätt dig en stund på båtbryggan. En sann rekreationsplats. Med den gemensamma gästlägenheten är det enkelt för dig att ta emot besök när andan faller på. Vi är så glada över att kunna erbjuda ett boende med så mycket livskvalitet som Brf Mälarutsikten 2 ger.

Gör lägenheten till din
I ditt nya boende vill du självklart sätta din egen prägel på inredningen för att kunna kalla det ditt hem. Vilka ytor, färgval och känslor vill du fylla ditt blivande hem med? Som kund hos Peab har du gott om möjligheter att påverka ditt nya boende med ytskikt, material och utrustning.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planritningar malarutsiktens-bastuhus.pdf informationsbroschyr-malarutsikten-2.pdf inredningsbroschyr-malarutsikten-2.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Strängnäs kommun, Skattesats 33.76%.

Församling

Strängnäs domkyrkoförs. med Aspö.

Storlek

Boarea 93 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

11-1401

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: Brf Mälarutsikten 2
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 11-1401
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 927 SEK / mån
inkl värme, vatten, kabel-TV, bredband och bostadsrättstillägg

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy