Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 445 000 SEK
Adress
Slöjdgatan 4, Övre Vasastaden, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
63 kvm
Avgift
3 533 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Attraktivt läge!

Drömboende - stilrent, öppen planlösning ett toppenläge i den nya stadsdelen Övre vasastaden.
En mycket välplanerad och stilren tvåa om 63 kvm. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bostaden erbjuder ett stort sovrum och ett rymligt duschrum med tvättmaskin samt torktumlare. Här är en bostadsrätt utöver det vanliga. Här har ni lyxiga och fina materialval i form av svart granitskiva i köket, fönsterbrädor som även dom går i svart granit, genomgående ekparkett och ett kök från Ballingslöv. Bostadsrätten ligger placerad i ett riktigt bra och centralt läge i den nya stadsdelen Övre Vasastan. Här bor ni strax intill citypulsen och dess utbud av restauranger, uteställen och shopping. Precis intill finns även ett flertal restauranger, bageri och mataffär. Bra cykelväg in till Universitetet, Gångavstånd till city och resecentrum.

Via föreningen får du bland annat tillgång till cykelrum,barnvagnsrum, garage och parkeringsplats. I månadsavgiften om 3533 kronor ingår bredband, tv, vatten, värme och källarförråd.

Ett perfekt boende väntar på Slöjdgatan - en adress som kommer att bli mycket eftertraktad.

Varmt välkomna på visning!

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kliver in i denna lägenhet är en rymlig hall med hatthylla, skoskåp och inbyggda garderober. Hallen har ljusa väggar och ekparkett.

Kök
Rymligt, härligt och ljust kök från Ballingslöv med generösa arbetsytor, exklusiva bänkskiva i granit och öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket har ljusa väggar och ekparkett. Utrustningen består av induktionshäll, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin.

Vardagsrum
Ett rymligt, öppet och välplanerat vardagsrum med stora, lättmöblerade ytor, gott om plats för soffa och matgrupp och vackert ljusinsläpp. Rummet har ljusa väggar och ekparkett.

Sovrum 1
Från hallen når du detta sovrum, som är stort med garderober och fint ljusinsläpp. Ljusa väggar och ekparkett.

Badrum 1
Ett stort, smakfullt och fräscht badrum med toalett, badrumsskåp, handfat, handdukstork och dusch, tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp. Klinkergolv och kaklade väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Brf Vasaparken - Ekonomisk Plan (registrerad).pdf Brf Vasaparken - Stadgar.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Linköping kommun.

Storlek

Boarea 63 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1233

Våning / hiss

Våning 3 av 4.
Hiss finns.

Föreningen

Föreningens namn: brf vasaparken
Organisationsnummer: 769629-5489
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1233
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

TV

Kabel-tv

Internet

Internet via Comhem

Månadsavgift

Avgift: 3 533 SEK / mån
Värme, vatten, kabel-tv samt bredband ingår i avgiften. Obligatoriskt tillägg för el tillkommer

Driftskostnad

375 SEK varav:
Försäkring: 125 SEK
Elektricitet: 250 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 2.81 %

Bilplats

Garageplats: Avgift ligger på 900kr/mån inkl. moms
4 st p-platser vid fastigheten.
Korttidsparkeringar, 9-10 st, kommer att finnas vid Nordengatan och Slöjdgatan.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy