Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
1 650 000 SEK
Adress
Blåbärsvägen 28 I, HAMMARÖ
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
85 kvm
Avgift
4 817 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

VÄLDISPONERAD FYRARUMMARE I FAMILJEVÄNLIGT OMRÅDE

Varmt välkommen till nybyggda området anno 2017 på Bärstad och denna fyrarummare på andra våningen. Här finner ni en stor balkong i västerläge och en genomgående fräsch lägenhet inredd i ljusa färger med tilltalade planlösning. Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

I huset finns totalt tre sovrum samt ett stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Bra förvaring i två klädkammare.

Bärstad är ett snabbt växande område med närhet till Vänerns vatten med flertalet bad- och båtplatser. Här finns även bra förskolor samt den nybyggda Bärstadskolan med låg- och mellanstadium inom gångavstånd. Inom närområdet finns även ridhus, golfbana, friluftsanläggning med gym och löpspår samt ytterligare badplatser. Matvaruaffär finner någon kilometer bort på vägen mot Karlstad.

Varmt välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Välkomnande och rymlig hall med plats för avhänging. Förvaring i garderob. I anslutning finns duschrum samt klädkammare.

DUSCHRUM
Stort duschrum med kaklade väggar och plastmatta på golv. Duschhörna, WC, handdukstork och tvättställ. Tvättmaskin från Siemens.


KÖK
Ljust och öppet kök mot vardagsrumsdelen. Snickerier i vitt och gott om förvaring med smarta lösningar. Spishäll, varmluftsugn, integrerad micro, diskmaskin samt kyl/frys. Trevligt ljusinsläpp från fönster över diskbänk. Bra arbetsytor och dubbla diskhoar. Plats för större matgrupp.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med ljusa väggar. Utgång till den stora balkongen i väster. Från vardagsrummet nås även bostadens inre hall som för oss vidare mot två sovrum samt en klädkammare.

SOVRUM
1: Bostadens största sovrum. Inrett med ljusa väggar och laminatgolv. Fönster i väster.
2: Mindre sovrum inrett med ljusa väggar och laminatgolv.
3: Sovrum med ljusa väggar och laminatgolv.

Dokument (pdf)

Stadgar 2016-04-18.pdf Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Hammarö kommun,

Storlek

Boarea 85 kvm.

Rum

4 rum, varav 0-3 sovrum.

Lägenhetsnummer

0209

Våning / hiss

Våning 2 av 2.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf BoKlok Skutan
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 0209
Antal lägenheter: 26
Antal lokaler: 0

TV

TV via Sappa

Internet

Bredband via Hammarö Stadsnät

Månadsavgift

Avgift: 4 817 SEK / mån

Driftskostnad

650 SEK varav:
Försäkring: 200 SEK
Elektricitet: 450 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 4.28000 %

Uteplats

Väl tilltagen balkong i väster.

Bilplats

Parkeringsplats med motorvärmare finns att hyra för 300 kr/månad. Till P-plats är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter