Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.
Pris
2 100 000 SEK / accepterat pris/bud
Adress
Grindvägen 22A, Grind - Centralt, Norrtälje
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
117.5 kvm
Avgift
5 277 SEK / mån
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig och ljus lägenhet med fungerande öppen spis! Den ligger i Brf Ängsbyle, Grind området, föreningen har stambytt och bytt fönster. Direkt närhet till vacker natur med strövområden och havsmiljö.
Lägenheten har genomgående ljusa golv och bra förvaringsmöjligheter. Köket är fullt utrustat och även det ljust inrett. Helkaklat duschutrymme med tvättmaskin som är renoverat 2014 i samband med stambytet. Stor balkong i söderläge med utsikt mot gräsytor. I dag finns här 5 sovrum i olika storlekar, säljaren har delat av ett rum med en vägg för att få till det 5:e rummet. Denna vägg går lätt att ta bort om man vill återställa till original. Förråd finns i entréplan och tvättstuga i huset intill. Parkeringsplats går att hyra via årskort. Stabil förening, och fina innergårdar. Stadsbussen går strax utanför, annars ca 15 minuters promenad till stadskärnan på vacker gångväg intill havet.
Missa inte visningen av denna lägenhet, Välkommen!

Beskrivning

Stor välkomnande hall med gott om plats för ytterkläder och 4 dubbla garderober samt ett linneskåp. Vid entrén är det klinkers golv i övrigt laminat. Ljust målade väggar.

Köket ligger direkt till vänster från hallen. Fullt utrustat kök med plats för matbord vid fönstret. Vitvaror i rostfritt och skåpsinredning i grått. Arbetsbänk i valnötsfärgad laminat med ljust kakel ovanför. Arbetsbänk finns på 2 sidor.
Innanför köket finns ett tänkt matrum som säljarna valt att dela av för att få två sovrum. Vitmålade väggar och laminatgolv. Det går enkelt att ta bort väggen igen.

Vardagsrummet är ljust och har utgång till balkongen. Fin parkett och en härlig öppen spis! Från balkongen har du öppen utsikt över gräsytor.

Duschrum med svart klinkers och vitt kakel. Här finns dusch bakom glasväggar, handfatskommod i vitt, wc, tvättpelare, ett högskåp och ett fönster.
Från hallen nås gäst wc med klinkers på golvet och vita väggar.

Sovrum 1 rymmer dubbelsäng och byrå eller liknande. Ljus tapet på väggarna.
Sovrum 2 har gråmålade väggar och 2 garderober. Här ryms dubbelsäng och ytterligare möblemang.
Sovrum 3 har ljus tapet och rymmer en enkelsäng.
Sovrum 4 (en del av matrummet) rymmer en enkelsäng och har skrivbordet i den tänkta klädkammaren. Vita väggar och en glasvägg mot hallen.
Sovrum 5 som är den andra halvan av matrummet, har vita väggar och rymmer en enkelsäng.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar.pdf Energideklaration hus 22.pdf Årsredovisning 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Ängen 1, Norrtälje kommun, Norrtälje-Malsta församling. Skattesats 33.1%.

Storlek

Boarea 117.5 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

6 rum, varav 5 sovrum.

Lägenhetsnummer

101

Våning / hiss

Våning 1 av 3.
En halvtrappa upp till ytterdörren.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1967
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Ängsbyle
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 101
Antal lägenheter: 134
Antal lokaler: 1

Energideklaration

Energiprestanda: 66 kWh/kvm år.
Datum: 2009-04-16
Status: Utförd

Månadsavgift

Avgift: 5 277 SEK / mån

Driftskostnad

1 785 SEK varav:
VA: 1 300 SEK
Elektricitet: 485 SEK
Föreningen har extra förråd i olika storlekar som går att hyra (2,5 kvm - 27 kvm, 150-495:-/månad). Föreningslokal (kontor och festlokal) i hus 24, som föreningens medlemmar har möjlighet att hyra.

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.14980 %

Renoveringar

Nya fönster 2017
Stambytt 2014

Uteplats

Trivsam balkong med trallgolv i söderläge med gräsytor utanför.

Bilplats

Separat kö till p-plats, elplats och garage. Föreningen har 40 garage (600 kr/mån), 40 elplatser (250 kr/mån), 14 p-platser (100 kr/mån) och 60 p-platser där man får stå med tillstånd (600 kr/år eller 1 kr/timme) och som även utnyttjas som gästparkering.

Övrigt

Välordnad äldre förening med trevligt läge nära fina strövområden vid Norrtäljeviken samt närhet till mataffär, skolor, förskolor och lokalbuss. Föreningen består av 134 bostadsrättslägenheter och en lokal om totalt sju bostadshus samt två garagelängor och föreningen är upprättad år 1966-67.
Parkerar gör man som medlem på anvisade platser med giltigt p-tillstånd, som kvitteras ut hos styrelsen.

Gäster till fastigheterna parkerar på anvisad plats och betalar i parkeringsautomaten.

Fastigheten värms upp med fjärrvärme sedan år 2012.
Under 2014 färdigställdes ett stambyte i hela föreningen. Under 2017/2018 har fönsterbyte skett i föreningen.
Digital-TV via Telia med ett basutbud på 16 kanaler ingår i månadsavgiften. Möjlighet finns också till bredband, abonnemang kan fås via Telia på egen beställning och bekostnad.
Föreningen debiterar (januari, april, juli samt oktober) den faktiska förbrukningen som lägenhetsinnehavaren har för el samt vatten

Överlåtelseavgiften är 1140 kr och betalas av köparen och pantsättningsavgiften är 455 kr.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter