Visningar

ons 21 nov 16:00 - 16:30
Öppen visning men anmäl dig gärna - Välkommen!
Pris
2 095 000 SEK
Adress
Norra skeppargatan 3A, Centralt, Gävle
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
83 kvm
Avgift
3 215 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Smakfullt renoverad gaveltrea med centralt läge - garageplats följer med lägenheten!

Välkommen till denna smakfullt renoverade 3:a med attraktivt och centralt läge! Lägenheten är belägen högst upp i fastigheten med ett gavelläge som ger fönster i tre väderstreck och ett härligt ljusinsläpp. Bostaden har senaste åren renoverats och har genomgående fina ytskikt, varav väggar målade i sobra toner och ekparkettgolv. Här finns en välkomnande och rymlig hall, två sovrum varav det ena har en garderobsvägg med bra förvaringsutrymme. Snyggt och väl utrustat kök med bla. vitvaror i rostfritt, vinkyl och en köksö med mycket arbetsyta. Vidare i lägenheten nås du av ett rymligt vardagsrum med öppen spis och plats för både matmöbel och soffgrupp om så önskas. Från vardagsrummet nås balkongen i högt läge. Helkaklat badrum med dushhörna och en välplanerad del för tvätt och hängning av kläder. Till lägenheten följer garageplats (1000 kr/mån) och ett rymligt vindsförråd.

Stabil och trivsam förening med ett mycket centralt läge och låga avgifter. Här bor du ett stenkast ifrån all tänkbar service i centrum så som restauranger och butiker. Runt hörnet finns även fina promenadstråk kring Boulognerskogen och Gavleån.

Välkommen hem!

Beskrivning

Välkomnande hall med ekparkettgolv och målade väggar. En inbyggd garderob ger plats för förvaring.

Sovrum/arbetsrum med ekparkettgolv och målade väggar.

Smakfullt renoverat kök med ekparkettgolv och målade väggar. Köket är utrustat med bänkskiva i ek och grått kakel på väggen. Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggd ugn,fläkt i rostfritt, vinkyl, integrerad diskmaskin samt en fullstor kyl & frys.

Helkaklat badrum med golvvärme. Här finns en kommod med spegelskåp, duchhörna och wc, samt en tvättmaskin & torktumlare.

Rymligt vardagsrum med ekparkettgolv och målade väggar. Här ges plats åt flera möbleringsalternativ kring den öppna spisen. Utgång till balkongen i högt läge.

Sovrum med ekparkettgolv och målade väggar. Här ges plats för dubbelsäng och en garderobsvägg ger bra förvaringsutrymme.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Brf Stadsdiket Årsredovisning BRF Brf Stadsdiket Stadgar Brf Stadsdiket stadgar.pdf Brf Stadsdiket ÅR 2017 (002).pdf

Länkar

Norra Skeppargatan 3A D-Furnish

Bostadsfakta

Kommun

Gävle Norr 29:3, Gävle kommun,

Storlek

Boarea 83 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

3 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

437101013

Våning / hiss

Våning 3 av 3.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1954
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Stadsdiket
Organisationsnummer: 769622-7557
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 437101013
Antal lägenheter: 24
Antal lokaler: 7

Bostadsrättsförening parkering: Garageplats följer med lägenheten. 1000 kr/månad.

Bostadsrättsförening TV och bredband: ComHem

Bostadsrättsförening gemensamma ytor: Cykelförråd, vindsförråd, tvättstuga, två uthyrningsrum

Föreningens renoveringar

Föreningen planerar att under året renovera balkonger och bygga fyra stycken vindslägenheter som ska säljas för att förbättra ekonomin ännu mer.

TV

Via ComHem

Internet

Via ComHem

Månadsavgift

Avgift: 3 215 SEK / mån
Värme, vatten och kabel-TV

Driftskostnad

450 SEK varav:
Försäkring: 150 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.14000 %
Andel av årsavgiften: 5.14900 %
Pantsättningsavgift: 445 SEK
Överlåtelseavgift: 880 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Renoveringar

Renovering av resterande balkonger, påbörja bygget av vindslägenheter, i samband med det kommer stamventiler att bytas. Bygga nya förråd och måla trappor.

Uteplats

Balkong i högt läge med em- och kvällssol.

Övriga utrymmen

I föreningen finns vindsförråd och två uthyrningslägenheter.

Bilplats

Garageplats följer med lägenheten. 1000 kr/ månad.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter