Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 800 000 SEK
Adress
Klövergatan 2D, Tannefors/centralt, Linköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
92 kvm
Avgift
4 800 SEK / mån
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Dubbla badrum

Väldisponerad fyra med skyddat läge med fönster mot innergården. Lägenhetens välplanerade 92 kvadratmeter disponeras på en privat del med tre sovrum, två badrum och klädkammare, samt en social yta fördelat på kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Balkong med kvällssol och utsikt över Stångån.

Nyproduktion av JM. I ett fantastiskt läge på den gamla brandstationstomten vid Stångåns strand, planerar JM nu för ytterligare 30 moderna yteffektiva bostäder. Här erbjuds du ett bekvämt och centralt boende med naturen runt knuten och stadens utbud bara ett stenkast bort.

Bostäderna har en stilsäker interiör och neutral bas där ni har möjlighet att sätta er egen prägel på ert nya hem. Varje lägenhet har öppna välplanerade ytor, stor möblerbar balkong eller uteplats samt gott om förvaring, både inne i själva bostaden men också i det källarförråd som ingår. Köken utrustas med energisnåla vitvaror och badrummen är helkaklade och här finns både tvättmaskin och torktumlare (kombimaskin i de mindre lägenheterna). Garage och förråd finns i källaren med hiss till ert våningsplan. Om du bokar i ett tidigt skede har du möjlighet att sätta en egen prägel på din bostad och handplocka detaljer ur JM's inredningssortiment.

Beskrivning

I JMs hus ingår JM Original - en noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. Det finns även ett utbud av inredning som kan väljas utöver original.

En närmare titt på detaljerna

1. Rostfria vitvaror
Köket är fullutrustat med delad kyl/frys i både stora och små lägenheter - två enheter i de stora och en enhet i de små. Andra funktioner som köket bjuder på är induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt integrerad diskmaskin.

2. Stilrent badrum
På badrumsgolvet ligger ett grått klinker och som kontrast sitter vita liggande kakelplattor i måtten 250x400 mm på väggarna. Den klassiska kranen kommer från Tapwell.

3. Tvätt och tork
I badrummet finns tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin. Ovanför tvättutrustningen finns praktiska skåp för förvaring samt en bänkskiva i vitt.

4. Smart förvaring
Lägenheterna bjuder på bra förvaringsmöjligheter med klädkammare eller garderober, som är utrustade med hylla, klädstång och linnedel.

5. Neutral bas
I hela lägenheten ligger ett parkettgolv i vitlaserad ask och väggarna är genomgående målade i vitt.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Kommun

71503, Linköping kommun, Skattesats 32.28%.

Församling

Linköpings domkyrkoförs.

Storlek

Boarea 92 kvm.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

71503

Våning / hiss

Våning 6 av 8.
Hiss finns.

Föreningen

Lägenhetsnummer: 71503
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 4 800 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy