Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 200 000 SEK / Accepterat pris
Adress
Konduktörsgatan 2c, Karlstad
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
38 kvm
Avgift
2 433 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

PERFEKT ETTA MED STOR POTENTIAL! INGLASAD OCH UTBYGGD BALKONG!

Stor potential har denna enrummare med optimal planlösning. Inglasad och utbyggd balkong, som ett extra uterum. Bra läge nära kommunikationer, city, Vänern och Mariebergsviken. Bra förening!

Den perfekta ettan med optimal planlösning och inglasad balkong i västerläge där man kan njuta av eftermiddags- och kvällssolen. I ett bra läge nära kommunikationer, cityliv, Vänern och Mariebergsviken. Bostaden behöver ett lyft där kök, badrum och ytskikt har några år på nacken. Fiskbensparkett ligger, charm i fönsterbrädor och klinker hall, sten. En ljus och trevlig lägenhet på vån 2/3. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Bostadsfakta

Kommun

Karlstad kommun.

Storlek

Boarea 38 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

1213

Våning / hiss

Våning 2 av 0.
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1945
Byggnadstyp: Flerfamiljhus

Föreningen

Föreningens namn: Brf Liljan 3
Organisationsnummer: 773200-0430
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 1213
Antal lägenheter: 63
Antal lokaler: 2

Parkering: Parkeringsplats med eluttag. Går att hyra för 125 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. Det finns även 5 gästparkeringar. Direkt ingång till trapphuset från parkeringsplatserna.

TV och bredband: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem och Bredbandsbolaget

Bredband från Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften.

Föreningens ekonomi

Förvaltas av Vänerförvaltning:

Föreningens renoveringar

Föreningens fastighet rotrenoverades 1992-1993. Då gjordes tak, fönster, fasad, el-och avloppsstammar, kök och toaletter i fastigheten.
Renoverad relaxavdelning i källaren med bastu, dusch och gemensamhetsrum.
Föreningen har installerat nya, praktiska låssystem till såväl porten som lägenhetsdörren. Alla balkonger har glasats in under år -16/-17.

Månadsavgift

Avgift: 2 433 SEK / mån

Driftskostnad

250 SEK varav:
Försäkring: 100 SEK
Elektricitet: 150 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.47960 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy