Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Blackensvägen 25, Älvsjö - Långbro, Älvsjö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
32 kvm
Avgift
1 880 SEK / mån
Rum
1 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fin och välplanerad bostad mitt i villa idyll

Välkommen till denna mysiga 1:a i mycket fint skick. Lägenheten erbjuder ett snyggt kök med vita högblanka köksluckor med gott om arbetsyta och förvaring. Toalett med golvvärme samt separat helkaklat badrum även denna med golvvärme med dusch och handfat. Praktisk sovalkov, parkettgolv och ljusa målade väggar. Bra läge mitt i Älvsjös villaidyll med promenadavstånd till Älvsjö C med mycket bra kommunikationer och service med butiker, restauranger, gym mm.

Föreningen har en mycket trevlig gemensam trädgård som kan nyttjas av medlemmarna.

Detta är en kommande visning, kontakta Christian Zettergren för mer information och visning.

Beskrivning

Lägenheten presenteras enligt följande:

Hall: Välkommande hall med plats för ytterkläder och skor: Mörkt klinkergolv och vita målade väggar: Klinkergolv och vita målade väggar. Belysning inbyggd i väggen.

Toalett: Toalett med svartklinkergolv med golvvärme. Vita målade väggar med praktisk förvaring med inbyggda hyllor. Läckert handfat med inbyggd klocka, spegel ovanför handfat.

Kök: Snyggt kök med vita högblanka köksluckor med bra arbetsyta och förvaringsmöjlighet. Mörkt kakel ovanför bänkskivan. Rostfri kyl/frys, spishäll, inbyggnadsugn, bänk diskmaskin. Matplats för 4 personer. Parkettgolv.

Allrum: Ljust och rymligt allrum med plats för soffa, tv-möbel samt praktisk sovalkov. Parkettgolv och ljusa målade väggar.

Badrum: Läckert badrum med ljus grått klinkergolv med golvvärme, Helkaklade ljusa väggar med ljus snygg fondvägg i dusch. Handfat, spegel samt duschväggar av glas.

Övrigt

FÖRENINGEN
Föreningen består av 5 stycken lägenheter, 1 st 5:a, 2st 4:or och 2 st 1:or. Föreningen bildades 1986. De har idag inga plaerade avgifthöjningar.
De har en gemensam mysig trädgård med ute möbler och grillplats och stor gräsmatta. I föreningen finns gemensam tvättstuga, bastu, snikcerlokal, Medlemmarna sköter själva trappstädningen. Se me rinformation i årsredovisningen.

OMRÅDET:


KOMMUNIKATIONER:
Ett par hundra meter bort finns Älvsjö Centrum med pendeltågstation och flertalet bussförbindelser. Med pendeltåget tar det ca 6-7 minuter till City.
Närmast belägna buss utanför porten är 144 vilken ansluter till tunnelbanestation Fruängen - Gullmarsplan.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT:
Bostadsrätten köpes i det skick den befinner sig i på kontraktsdagen och som köpare har man därför en undersökningsplikt.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning_2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm kommun, Skattesats 30.81%.

Församling

Brännkyrka.

Storlek

Boarea 32 kvm.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 1931

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme ( 2018 )

Föreningen

Föreningens namn: Brf Norsen 8
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 5
Antal lokaler: 0

Allmänt om föreningen
Brf. Norsen 8 är en med endast 5 lägenheter. De sköter själva den administrativa och tekniska förvaltningen. Lägenhetsinnehavarna delar också ansvaret för städning och underhåll av gemensamma utrymmen och för skötsel av den stora trädgården.

Parkering: Parkering på kring liggande gator. Tillfällig parkera uppe vid huset för transporter.

TV och bredband: Via Fiber. Avtal tecknas.

Gemensamma utrymmen: Tvättstuga, bastu

Föreningens renoveringar

I våras uppgraderade vi vår bergvärme med en ny bergvärmepump och ett nytt borrhål. Kostnaden för detta orsakade ingen avgiftshöjning. För 2019 har vi planerat en ommålning/renovering av samtliga fönster och balkongdörrar. Vi har ännu inte fått in någon offert för detta. Dessutom ska vi anlägga tre nya P-platser på tomten eftersom våra grannar på Blackensvägen 23 har sagt upp ett gammalt muntligt avtal om att vi kunde använda nedre delen av deras infart för att kunna snedparkera på längst ned på vår infart. Hur detta ska lösas är ännu inte klart. Det enklaste alternativet kommer bara att kosta några lastbilslass med grus, medan det dyraste kan gå på ca 500.000 kr. Med tanke på detta är det troligt att månadsavgifterna kommer att höjas lite nästa år.

Internet

Fiber

Månadsavgift

Avgift: 1 880 SEK / mån
ink. värme, vatten

Gårdsplats/innergård

Gemensam trädgård.

Driftskostnad

528 SEK varav:
Försäkring: 120 SEK
Elektricitet: 250 SEK
Övrigt: 158 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 8.10000 %

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy