Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ronnebygatan 3 C, S:t Knut, Malmö
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
39.7 kvm
Avgift
2 601 SEK / mån
Rum
2 rum

Väldisponerad tvårummare i populärt kvarter!

På centralt läge intill S:t Knuts torg och Folkets park hittas denna kvadratsmarta och ljusa tvårummare med enhetliga brädgolv och modernt kök och badrum.

På Ronnebygatan 3 C bor vi här lugnt och ostört på tredje våningen. Lägenhetens hall erbjuder goda förvaringsmöjligheter genom en inbyggd garderob samt avhängningsplats. Till lägenheten hör två förråd, där vindsutrymmet är lättillgängligt en trappa upp så ingenting behöver stå framme i onödan. Intill hallen finner vi det fullt utrustade köket som flyttades och renoverades 2011. Här erbjuds stilren inredning och moderna vitvaror. I en öppen planlösning finner vi sedan vardagsrummet med vita väggar, det vackra genomgående brädgolvet och gott om plats för soffgrupp och matbord.

Från hallen når vi även badrummet, som renoverades av föreningen i samband med stambytet 2006 och går i vitt och grått. Vidare har vi lägenhetens mysiga sovrum med plats för både säng och möjlighet till garderobsvägg om så önskas.

Föreningen har en mysig innergård med gemensamma utemöbler och grillmöjligheter och anordnar gemensamma städdagar av gården varje vår och höst. Det finns även en välutrustad snickarbord, biograf samt ett övernattningsrum som föreningens medlemmar kan hyra för 50 kr/natten.

Denna lägenheten passar perfekt för paret, studenten eller förstagångsköparen. Även pendlaren bor perfekt med goda kommunikationer via Triangelns station. S:t Knut är ett av Malmös mest populära områden, och det är inte svårt att förstå varför. Här finns gott om trendiga kaféer, barer och restauranger, dessutom är det nära till Folkets park, Möllan och City. Kommunikationerna är goda med bussar från Amiralsgatan och en välsorterad Coop-butik ligger ett stenkast bort.

Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy