Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 250 000 SEK
Adress
Ekgränd 5D, Ekudden, Nacka
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
66 kvm
Avgift
3 385 SEK / mån
Rum
2.5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Underbar 2,5:a med solig balkong och lyxiga materialval

Välkommen hem till denna fantastiska 2,5:a som nyttjas som en 3:a. Här bor du med hög standard på attraktiva Ekudden i en förening med stabil ekonomi. Lägenheten är mycket välplanerad och har en solig balkong mot innergård, ett lyxigt badrum och förråd i anslutning till bostaden.
Lägenheten är fräsch med exklusiva materialval och genom dess läge med egen ingång genom loft får du upplevelsen av att bo i radhus. Lägenheten är genomgående i ett mycket fint skick med ekparkettgolv och ljusa väggar. Stilfullt Vedumkök med rostfria vitvaror och vita skåpsluckor. Köket har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och matdel som möjliggör för större middagsbjudningar. Vardagsrummet har fönster i två väderstreck samt utgång till mysig balkong med lummigt läge. Lägenheten har ett stort och rymligt sovrum samt ett extrarum som idag nyttjas som barnrum. Badrummet som nås från hallen är fräscht med modernt klinkergolv (golvvärme) och kakel. Här finns även tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.

På Ekudden bor man med toppläge och närhet till det mesta. Här finns flertalet badbryggor, vackra motionsslingor och vintertid plogas sjön för långfärdsskridskor. Längs med vattnet kan man enkelt och snabbt promenera till Sickla köpkvarter som är ett charmigt och mer än komplett centrum med både shopping och matbutiker. I Finntorp finns det populära bageriet Papa Lee Bakery, Toscana pizzeria, Tempo-affär och Sushi Tosa med fantastisk sushi. För den träningsbenägne finns Hellasgården, Nackareservat och Nacka simhall inom behändigt avstånd. Trots sitt naturnära läge är det mycket nära in till staden och kommunikationerna är utmärkta. Här trafikerar tåg och bussar in till city dygnet runt med täta turer - på mindre än tio minuter är du vid Slussen. I år (2019) påbörjades arbetet med förlängningen av blå linjen med station vid Nacka Forum/Nacka Station som beräknas stå klar 2027. Läs mer på http://nyatunnelbanan.sll.se/sv

Beskrivning

Hall
Välkomnande hall med grått klinkergolv och målade väggar i ljusgrått. Plats för avhängning i form av hatthylla.

Kök
Smakfullt Vedumkök med ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Köket är inrett med vita köksluckor, vitt kakel och laminatbänkskiva i valnöt. Vitvaror i rostfritt utförande bestående av såsom induktionshäll, fläkt, inbyggd ugn och mikrovågsugn (Electrolux), diskmaskin (Electrolux) och kyl/frys (Electrolux). Öppet mot matplats och vardagsrum.

Vardagsrum
Ljust och inbjudande vardagsrum med ekparkettgolv och målade väggar i vitt. Gott om plats för matplats och soffgrupp. Stora härliga fönsterpartier i två väderstreck och utgång till balkong.

Balkong
Mysig trädäckad balkong med härlig utsikt över lummig innergård. Sol från förmiddag till tidig eftermiddag och föreningen godkänner att grilla med gasolgrill.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med ekparkettgolv och tapetserade väggar i vitt. God plats för dubbelsäng och förvaring. Stora fönsterpartier.

Sovrum 2
Inbjudande extrarum som idag används som barnrum med ekparkettgolv och målade väggar i ljusgrått.

Badrum
Stort exklusivt badrum med svart klinkergolv (golvvärme) och vitt kakel. Här finns toalett, handfat med kommod (2018), stort badrumsskåp med spegel (2018), handdukstork samt dusch med takdusch. Tvättdel med tvättmaskin (Electrolux), torktumlare (Electrolux), arbetsbänk (2018) och överskåp.

Övrigt
Lägenheten har en egen entré och ett stort förråd ligger i direkt anslutning.

Dokument (pdf)

Planritningar BRF Stadgar.pdf BRF Energideklaration.pdf BRF Årsredovisning 2017 .pdf

Bostadsfakta

Kommun

Nacka kommun, Skattesats 31.55%.

Församling

Nacka.

Storlek

Boarea 66 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

2,5 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

131

Våning / hiss

Våning 1 av 1.
1 trappa upp
Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2011
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Ekuddshöjden
Organisationsnummer: 769619-3262
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 131
Antal lägenheter: 134
Antal lokaler: 0

Brf Ekuddshöjden i Nacka äger och förvaltar fastigheten Sicklaön 140:6, som under åren 2009-2011 bebyggts med fem flerbostadshus och ett underliggande garage. Läs mer om föreningen på www.brfekuddshojden.se

Individuell mätning av el och vatten för faktisk förbrukning som debiteras kvartalsvis tillsammans med månadsavgiften.

Inga inplanerade reparationer eller underhållsarbeten

Parkering: Föreningen har ett garage som består av drygt 200 p-platser. Platserna kan hyras för 750 kr/mån, MC/moped-plats kan hyras för 250 kr/må och övriga platser hyrs ut i mån av plats för 1000 kr/mån. Apcoa Parking förvaltar och sköter garaget för föreningens räkning. Under 2014 har tre bilparkeringsplatser i garaget gjorts om till 36 st cykelparkeringsplatser. Utöver garage finns gatuparkering och boendeparkering (Easypark) på Ekuddsvägen.

TV och bredband: Föreningen har ett eget fastighetsnät. Avtalet är tecknat med Telias paket "lagom" för bredband, tv och telefoni. Vilket ingår i månadsavgiften.

Gemensamma utrymmen: I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum, hobbyrum samt miljörum för källsortering.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 94 kWh/kvm och år

Månadsavgift

Avgift: 3 385 SEK / mån
I avgiften ingår värme, kabel-TV och bredband.

Driftskostnad

865 SEK varav:
Försäkring: 165 SEK
VA: 400 SEK
Elektricitet: 300 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.6996 %
Andel av årsavgiften: 0.71353 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övriga utrymmen

Till lägenheten hör ett förråd som finns i loftgången utanför ytterdörren.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy