Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 395 000 SEK
Adress
Torggatan 8B, Bara, Bara
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
58 kvm
Avgift
3 561 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Hörnlägenhet med söderbalkong på generösa 9 kvm

A41 är en mycket välplanerad tvåa med stort sovrum och skjutdörrsgarderober. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Härifrån nås även den generösa södervända balkongen som erbjuder sol de flesta timmarna under dagen.
Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Ljusinsläpp från två väderstreck.
Är denna pärla kanske just din framtida bostad?!

Utmed Torggatan mitt i centrum bygger vi upp ert nya kvarter.
Ett kvarter med fyra flerbostadshus och fem välplanerade radhus i två plan.
På gården möts man av den gemensamma parken.
Här finns det plats för både grillning, sandlådelek och social samvaro.

Lägenheterna i Brf Torggatan 1 är välplanerade och har ett härligt ljusinsläpp genom de stilfulla och många fönster som finns välplacerade i olika vinklar. Stora, öppna kök för matlagning och samvaro ger en känsla av rymd. Här finns gott om plats att umgås med familj och vänner.

Du kan välja mellan allt från tvåor på 58 kvm till större fyror på upp till 116 kvm med takterrass. Alla balkonger och uteplatser är placerade med utgång från vardagsrummet, som en förlängning av umgängesytorna.

Materialen är valda med omsorg, klassiskt tidlösa och med fokus på hållbarhet. För den som vill sätta en personlig prägel på det nya hemmet finns inredningsval att göra.

När du köper ditt nya hem av Peab Bostad ingår en försäkring mot dubbel boendekostnad och du slipper dubbla boendekostnader om du inte lyckas få din gamla bostad såld innan inflyttning. Skulle du bli ofrivilligt arbetslös eller långtidssjukskriven ingår även en Bo-kvar försäkring. Försäkringarna täcker månadsavgiften till bostadsrättsföreningen, upp till ett år.

Beskrivning

Bostadsfakta

Kommun

Svedala kommun, Skattesats 32.09%.

Församling

Värby.

Storlek

Boarea 58 kvm.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Lägenhetsnummer

A41

Våning / hiss

Våning 4 av 5.
Hiss finns ej.

Föreningen

Lägenhetsnummer: A41
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 3 561 SEK / mån

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Närområde

Allmänt om området: Några enstaka kilometer från Malmö ligger Bara, tillhörande Svedala kommun. Barnvänliga Bara lockar människor som vill bo i en naturnära och lugn miljö, men samtidigt ha nära till storstaden. Nya bostadsområden lockar familjer från de större städerna runt omkring till ett bekvämare och lugnare liv. Samhället har bra service för att vara en liten ort och det forsätter att utvecklas och växa. Bland annat finns livsmedelsaffär, bank, tandläkare, vårdcentral, bibliotek, frisör, badhus och sporthall. Det finns också ett flertal förskolor och skolor. Här kan barnen gå kvar och ta cykeln till skolan ända till årskurs 9. Bokskogen med sin underbara natur ligger alldeles intill liksom en av Sveriges bästa golfbanor, PGA National Sweden. Samhället ligger på perfekt pendlingsavstånd till både Lund och Malmö. Kommunikationerna går snabbt och smidigt med såväl bil som buss ? eller med cykel för den lite hurtige.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy