Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 937 330 SEK / Fast pris
Adress
Köpmangatan 7B, Söder, Eskilstuna
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
120 kvm
Avgift
6 442 SEK / mån
Rum
4 rum

Unik nyproduktion på Söder med drömläge intill ån. Inflyttningsklart!

Originalfastigheten har restaurerats och byggts om till 13 lägenheter med rymlig hiss i trapphuset. Alla lägenheter har balkong, alternativt uteplats med vacker utsikt, högt i tak och charmiga höga fönster med spröjs. Det finns även två nya byggnader varav ett med fyra moderna stadsradhus om tre plan vardera. I stadsradhusen erbjuds uteplats på entréplan, balkong på andra planet och en härlig indragen takterrass på översta planet med en enastående utsikt över Eskilstunaån. Den andra nybyggnationen är ett enplanshus som består av två mindre lägenheter med stora fönster och uteplatser direkt mot ån.

Genomgående för projektet är en mycket hög standard och bra materialval där husen bär distinkt karaktär från sina respektive tidsepoker. Genomgående kommer lägenheterna ha vitlaserat ekparkettgolv, helkaklade badrum med golvvärme och Vedum kök med Miele vitvaror. Infällda spotlights i tak kommer att finnas i badrum, gemensamma sällskapsytor samt hall. I samtliga lägenheter ingår tvättmaskin, torktumlare och torkskåp som standard.

På innergården kommer det att skapas ett stort gemensamt trädäck mot vattnet där de boende kan spendera fina sommarkvällar med att grilla och umgås, eller bara sitta och njuta av utsikten över ån med en bok. Det kommer att finnas nio stycken parkeringsplatser med el-stolpe för 500 kr/mån, dessa kommer i första hand att erbjudas vissa lägenheter i projektet. Här kan du bo tryggt med låsta grindar till innergården och samtliga bostadsrättsinnehavare tilldelas en fjärrkontroll till den automatiska bilgrinden.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten. Kostnad för hushållsel tillkommer. Fastigheten kommer att vara ansluten till Stadsnätet där boende kan välja leverantör av abonnemang för internet, ip-telefoni samt TV.

Bostäderna har nära till grönområden och vackra promenadstråk på bägge sidor om ån. Inom närområdet finns även restauranger, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral m.m. och till torget och city tar det endast 5-10 min att promenera.

För att läsa mer om projektet eller för att se bostadsväljaren, där du kan titta mer på varje lägenhet, finns bostadsrättsföreningens egna hemsida.
http://brfsvardsliljan1.se/

Välkommen hem!

Beskrivning

Vi tar hissen upp till våning två och där ligger denna fantastiska hörnlägenhet på fyra rum och kök om 121 kvadratmeter. Lägenheten har balkong med bästa solläge som vetter mot ån.

I hallen vid entrén finns två garderober med skjutdörrar för förvaring.

Lägenheten har ett stort helkaklat badrum med kakel och klinker från Höganäs. Badrummet, som har golvvärme, är utrustat med duschhörna med infällbara duschväggar, kommod med handfat, spegelskåp med LED-belysning, toalett och handdukstork. Dessutom ingår tvättmaskin (Miele), torktumlare (Miele) och torkskåp som standard. Här finns möjlighet att göra tillval med bastu.

Det finns även en helkaklad gäst-WC - komplett med golvvärme, dusch och handdukstork - samt en rymlig klädkammare med gott om förvaringsutrymme.

Det stora vardagsrummet och köket har en öppen planlösning och bjuder verkligen in med sin höga takhöjd, stora fönster och infällda spotlights. Vardagsrummet ligger i hörnet av huset och har således fönster i två väderstreck samt utgång till balkongen som har en vacker vy över både Eskilstunaån och staden. En stor fördel är läget då det bjuder på sol större delen av dagen.

Det moderna köket från Vedum präglas av hög kvalitet, vilket även kännetecknas av vitvaror från det högkvalitativa märket Miele. Naturligtvis finns induktionshäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikrovågsugn i köket som även har en charmig och praktisk köksö med eluttag.

Tre sovrum varav ett stort med vinklad vägg, två stora fönster och garderober med skjutdörrar. Två mysiga, mindre sovrum med garderober, ett vilket har en fantastisk utsikt över ån. Genomgående har lägenheten vitlaserat parkettgolv och infällda spotlights i badrum, sällskapsytor och hall.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Brf Svärdsliljan 1.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Eskilstuna kommun, Skattesats 34%.

Församling

Eskilstuna.

Storlek

Boarea 120 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsförening.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

203

Våning / hiss

Våning 2 av 3.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Föreningen

Föreningens namn: Brf Svärdsliljan 1 i Eskilstuna
Organisationsnummer: 769633-7901
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 203
Antal lägenheter: 19
Antal lokaler: 0

Parkering: Föreningen har nio parkeringsplatser med el-stolpe tillgängliga att hyra för 500 kr/mån. Dessa kommer i första hand att erbjudas vissa lägenheter i projektet.

TV och bredband: Fiber

Föreningens renoveringar

Originalfastigheten har restaurerats och byggts om till 13 lägenheter. Det har även byggts två nya huskroppar varav en med fyra stadsradhus samt en med två mindre lägenheter direkt vid å-kanten.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Månadsavgift

Avgift: 6 442 SEK / mån
I avgiften ingår värme och vatten.

Gårdsplats/innergård

Föreningen har en gemensam uteplats på ett stort trädäck mot Eskilstunaån där du har tillgång till gemensam grill och sittplats.

Driftskostnad

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 6.4245 %

Uteplats

Balkong med kvällssol och härlig utsikt över ån.

Bilplats

Föreningen har nio parkeringsplatser med el-stolpe tillgängliga att hyra för 500 kr/mån. Dessa kommer i första hand att erbjudas vissa lägenheter i projektet.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy