Länk kopierad!

Visningar

sön 1 sep 12:00 - 12:30
Öppen visning - välkommen!
mån 2 sep 18:00 - 18:30
Öppen visning - välkommen!

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / Utgångspris
Adress
Skrivargatan 28, Ursvik, Sundbyberg
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
75 kvm
Avgift
4 217 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nu har ni chansen att förvärva en genomgående ljus och fin 3:a på Skrivargatan 28.

Välkommen till denna välplanerade 3:a där varje kvadratmeter är disponerad på allra bästa sätt. Bostaden har genomgående ljusa- och moderna materialval. Planlösningen är öppen och genomgående vilket bidrar till ett rikligt ljusinsläpp via flertal stora fönsterpartier och fönster i 2 väderstreck. Planlösningen är öppen mellan kök och vardagsrum och ger goda möjligheter för såväl sällskapliga tillställningar som känslan av att ha separat köks- respektive vardagsrum. I köksdelen finns gott om plats för den stora matplatsen och i det tilltagna vardagsrummet ges möjlighet till en härlig sällskapsdel. Från vardagsrummet nås bostadens höjdpunkt, den gigantiska uteplatsen om hela 38 kvadratmeter. Uteplatsen går att inreda helt efter tycke och smak, altanen rymmer både möblemang och plantering om så önskas. Uteplatsen är rymlig nog för mysiga grillkvällar med sällskap! Vidare erbjuder bostaden två sovrum, ett stort helkaklat badrum med både torktumlare- och tvättmaskin. Bostaden har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar. Här bor ni i en stabil förening Brf Kaffestugan, föreningen består av 79 lägenheter och är fördelad på adresserna Oxenstiernas allé 19, 21,23 och Skrivargatan 28.

Ursvik karaktäriseras utav en välplanerad och modern trädgårdsstad med ett varierat utbud av bebyggelse, skolor, gym och butiker. Områdets närmaste grannar är Igelbäckens naturreservat och det etablerade villaområdet Lilla Ursvik. I Ursvik finns både närheten till stadsliv, men också till vidsträckta naturområden. Ursvik ligger endast 2,5 km från Sundbybergs centrum och nära både Stockholms city, Bromma blocks, Mall of Scandinavia och Arlanda. Idag är Ursvik ett känt och uppskattat motions- och rekreationsområde med upplysta löp- och skidspår, MTB-bana, knattespår för de yngre, grillplatser och motionsgård. Området är väldigt barnvänligt med många lekplatser, fotbollsplan, skateboardramp etc. Flera förskole- och skolalternativ finns på gångavstånd. Tvärbanans Kistagren är planerad att gå genom området och beräknas stå färdig 2021. Idag går buss 504 med tät tidtabell från Ursvik till T-bana i Hallonbergen eller Rissne.

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

HALL:
Från säkerhetsdörren välkomnas ni in i en stor hall med exemplariska förvaringsmöjligheter åt höger. Hallen erbjuder även goda avhägningsmöjligheter precis innanför dörren. Väggarna är målade i vitt och golvet pryds av parkett.
BADRUM:
Från hallen når ni bostadens helkaklade badrum som är utrustad med dusch med glasvägg, toalett, kommod och spegelskåp. Här har man även tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk och vita överskåp ovan.
KÖK:
Rymligt och praktiskt kök med vita snickerier som bryts av snyggt mot det svarta kaklet. Köket erbjuder god förvaring i både under-och överskåp. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, mikro, spishäll med ugn samt kyl och frys i fullhöjd. Köket rymmer större matsalsbord för större tillställningar. Vidare har köket ett stort fönsterparti som bidrar till ett fint ljusinsläpp. Golvet utgörs av samma genomgående parkett och vitmålade väggar som i hela bostaden.
VARDAGSRUM:
Det stora vardagsrummet med öppna ytor mot köket tillåter större möblemang och stora fönsterpartier som ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet har man tillgång till den härliga och gigantiska uteplatsen. Golvet utgörs av parkett och väggarna är vitmålade.
UTEPLATS:
Från vardagsrummet nås den gedigna uteplatsen. Uteplatsen erbjuder god plats för möblemang. Här har man en sann radhuskänsla med gräsmatta och berg precis utanför bostaden. Här kan ni njuta av många trevliga middagar tillsammans med vänner och bekanta! Marken till uteplatsen är ej upplåten till bostaden utan innehas med nyttjanderätt.
SOVRUM 1:
Från vardagsrummet når ni bostadens första sovrum. Rummet rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord. Sovrummet erbjuder även gott om plats för förvaringsmöbler.
SOVRUM 2:
Från vardagsrummet nås även bostadens andra sovrum, idag disponeras sovrummet som ett barnrum. Rummet rymmer säng med övrigt möblemang.

Dokument (pdf)

Planritningar Årsredovisning 2017 Energideklaration Stadgar

Bostadsfakta

Kommun

Sundbyberg kommun, Skattesats 31.94%.

Församling

Sundbyberg.

Storlek

Boarea 75 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

00404

Våning / hiss

Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2014
Byggnadstyp: Flerfamiljhus
Fönster: 3-glasfönster

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Kaffestugan
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 00404
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Kaffestugan består av en huslänga som ligger utefter Oxenstiernas allé och ett gårdshus vid Skrivargatan. Tillsammans bildar de bostadsrättsföreningen Kaffestugan med totalt 79 lägenheter. Fasader i ljusa kulörer med inslag av grönt, gult och grått och färgsatta balkonger ger kvarteret ett glatt uttryck.
Den gemensamma gården blir en lugn oas med sitt och grillplatser, här finns också en liten lekplats för de minsta. En grön pergola visar vägen upp till gården från Skrivargatan. I föreningen finns även tvättstuga.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av bostadsrättshavaren om 2,5 % av prisbasbeloppet och en pantsättningsavgift om 1 %.

Parkering: 40 garageplatser i källargarage. Dessa kan hyras till en kostnad om 1000 kr i månaden som debiteras på avi för lägenhetsavgiften.

TV och bredband: Ett gruppanslutningsavtal är tecknat mellan Bostadsrättsföreningen och Sundbybergs stadsnät. Bredband och telefoni ingår ej i månadsavgiften och en obligatorisk avgift debiteras på 81 kr/mån för tillgång till Kabel-tv/internet.

Gemensamma utrymmen: Cykelrum samt väderskyddad cykelställ på gården
Barnvagnsrum
Tvättstuga

Föreningens renoveringar

Tvåårsbesiktningen genomfördes i maj 2017.

Månadsavgift

Avgift: 4 217 SEK / mån
Vatten, Värme, Källarförråd.

Gårdsplats/innergård

Grill och lekplats på gården

Driftskostnad

544 SEK varav:
Försäkring: 244 SEK
Elektricitet: 300 SEK
Driftkostnaden är baserad på nuvarande ägare. (Driftkostnaden är individuell)

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.63061 %
Andel av årsavgiften: 1.63061 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Säljare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy