Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
8 995 000 SEK / utgångspris
Adress
Nybohovsbacken 35K, Liljeholmen, Stockholm
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
100 kvm
Avgift
5 420 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unikt penthouse med 5 rum och hänförande, milsvid utsikt från ca 48 kvm stor egen takterrass.

Unikt penthouse med 5 rum och hänförande, milsvid utsikt från ca 48 kvm stor egen takterrass.
Smakfull arkitektur och vacker utsikt över stad, vatten och natur. Ett eget våningsplan till er själva! Fönster i fyra väderstreck. Stora fönsterpartier med ett maximalt inflöde av dagsljus. Sluttande innertak i hela våningen ger en känsla av vindsvåning. Vid den högsta punkten mäter innertaket hela 3,3 m vilket ger bostaden rymd och ljus. Våningen har en generös terrass där du kan möblera med både matbord och solstolar. Fina dagar blir terrassen bostadens extra rum. Från terrassen har man storslagen panoramautsikt över Högalidskyrkan, Södermalm och vidare ut över Stockholms innerstad. En härlig plats för att beskåda solnedgången. Från master bedroom går man ut till våningens andra uteplats, en balkong i söder, där man kan gå ut med kaffekoppen på morgonen och möta dagen.

Interiören andas design och kvalitet. Alla väggar är målade i ljusa färger. På golven ligger ett ekparkettgolv som är både vackert för ögat och skönt att gå på. Mitt i lägenheten finns det ljusa och inbjudande vardagsrummet. Härifrån kommer man ut på den magnifika terrassen. Om man vill finns det möjlighet att glasa in en del av terrassen för att förlänga säsongen ytterligare. Köket är planerat med ett maximalt utnyttjande av ytorna. Köksskåp ända upp till tak. Bänkskiva i marmorsten och del av köksväggen är marmorkaklat upp till tak. Köket är byggt i vinkel och bjuder in till social samvaro. Det stora helkaklade badrummet har badkar. Vill man bara ta en dusch kan du välja det mindre separata badrummet med dusch. Detta badrum har även fönster. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare samt komfortvärme i golvet. Snygga vikbara duschväggar samt inbyggda spotlights i taket förhöjer upplevelsen. Utöver allt detta hittar ni fyra bra sovrum, fantastisk förvaring bakom praktiska skjutdörrsgarderober och vanliga garderober.

I en attraktiv del av Liljeholmen ca 50 meter över havet med smakfull arkitektur och vacker utsikt över stad, vatten och natur ligger ert nya hem och väntar. Här är det verkligen nära till allt. Vid närliggande Liljeholmstorget finns ett stort utbud av kommunikationer, shopping och service. Direkt utanför dörren väntar gröna promenadstråk och bad i sjön Trekanten. Eller varför inte strosa längs Liljeholmskajen som är full med mysiga restauranger och caféer.

Det här är en bostad för den kräsne, för den som ställer krav på sitt boende och för den som vill kunna flytta in och trivas från dag ett. Välkommen på visning!

Bostadsfakta

Kommun

Stockholm Reservoaren 10, Stockholm kommun, Skattesats 30.54%.

Församling

Hägersten.

Storlek

Boarea 100 kvm. Areauppgifter enligt upplåtelseavtal.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Lägenhetsnummer

31-1501

Våning / hiss

Våning 5 av 5.
Takvåning.
Hiss finns.
Takvåning med hiss upp till våningsplanet.

Byggnad

Byggnadsår: 2017

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Föreningen

Föreningens namn: Brf Liljeholmsblick 1
Organisationsnummer: 769628-4178
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 31-1501
Antal lägenheter: 79
Antal lokaler: 0

På fastigheten står 4 flerbostadshus med totalt 79 lägenheter upplåtna med bostadsrätt på adresserna Nybohovsbacken 35 K, 35L, 35 I, 35 C.

Parkering: Föreningen har ca 40 garageplatser mot en kostnad om 1350kr per mån. Intern kö tillämpas.
Det finns en bilpool med två platser i det övre garaget via företaget Sunfleet.

TV och bredband: Kabel-TV från Bredbandsbolaget (Telenor) ingår i avgiften.
Bredband 100mbit via Bredbansbolaget (Telenor) Ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen: Till varje bostad hör ett förråd. I föreningen finns cykelförråd, barnvagnsrum och källsortering. Cykelparkering finns på gården.

Föreningens ekonomi

Föreningen har inga beslut om några avgiftsförändringar.

Föreningens renoveringar

Föreningen har inga beslut om några kommande renoveringar.

Månadsavgift

Avgift: 5 420 SEK / mån

Gårdsplats/innergård

Gemensamma innergårdar och solterrasser med sittplatser. I 35 i finns utgången till solterassen på våning 2 och i 35 c finns utgången till solterassen på våning 4.

Driftskostnad

625 SEK varav:
Försäkring: 275 SEK
Elektricitet: 350 SEK

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.84720 %
Pantsättningsavgift: 465 SEK
Överlåtelseavgift: 1163 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy