Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Patron Lars Väg 9, Vistaberg, Huddinge
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
21 kvm, biarea 12 kvm
Avgift
1 808 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stilrent studiohus med lugnt läge

Välkommen till detta mysiga och charmiga studiohus i modern design. Här möts ni av stilrena materialval samt stora fönster i fyra väderstreck som ger ett underbart ljusinsläpp och härlig rymd. Lättmöblerat med plats för matbord, soffa, bord och tv-möbel på entréplanet samt sovdel på övre planet som erbjuder plats för säng och förvaring. Lugnt beläget med insynsfritt läge med närhet till naturen.

Beskrivning

Entréplan
Välkomnande entré som tar er rakt in i detta trivsamma boende.

Stilrent och minimalistiskt kök med släta luckor med integrerad kyl/frys och diskmaskin. Bänkskiva i marmor samt även utrustat med häll, ugn, och fläkt.

Kök och vardagsrum i öppen planlösning, där vardagsrummet präglas av ljusinsläppet från de stora panoramfönstren. Vardagsrummet kan enkelt möbleras upp med soffa, bord, tv-bänk samt en matplats för 4 personer. Via den stora skjutdörren når ni den mycket trevliga baksidan. Här möts ni av en terrass sträcker sig vidare runt huset fram till entrén.

Badrummet är även det mycket estetiskt tilltalande med sin stilrena design med grått klinker och vitt kakel. Inrett med takdusch samt duschväggar i glas, wc, golvvärme, tvättmaskin, handdukstork, infällda spots samt handfat med kommod.

Övre plan
Från vardagsrummet når ni det mysiga sovloftet som erbjuder plats för stor säng och förvaringsmöbler. Här finner ni ett utmärkt förvaringsutrymme samt plats för förvaringsmöbler.
Trappen upp samt övervåningen avskärmas av glasräcke som gör att övervåningen får ta del av det rikliga ljusinsläppet.

Övrigt

VISTABERG
Nära till grönområden och sjön Gömmaren som erbjuder flera badplatser. Även nära till Källbrinks Idrottsplats med löpspår, utegym och flera fotbolls- och tennisplaner. Även ridskola finns i området. Endast 10min bort hittar ni Flottsbro som sommartid erbjuder utmärkt badplats med många aktiviteter så som kanotuthyrning, mountainbike, möjlighet att hyra bastuflotte samt ett trevligt värdshus. Vintertid erbjuder Flottsbro skidåkning i flera pister samt längdspår.

Kommunikationer:
Buss 714 som tar er till Huddinge Centrum på ca 10 min. Att promenera till Huddinge Centrum tar ca 20 min och där finns pendeltåg samt flera busslinjer.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Årsredovisning 2017

Bostadsfakta

Kommun

Huddinge kommun, Skattesats 32.91%.

Församling

Flemingsberg.

Storlek

Boarea 21 kvm, biarea 12 kvm. Areauppgifter enligt bostadsföreningen.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Byggnad

Byggnadsår: 2017

Föreningen

Föreningens namn: Brf Brevet 12
Organisationsnummer: 769632-4602
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Antal lägenheter: 9
Antal lokaler: 0

Föreningen består av 6st parhuslägenheter samt 3 fristående Attefallshus

Parkering: P-plats ingår i avgiften.

TV och bredband: Via Fiber.

Föreningens renoveringar

Inga planerade.

TV

Ansluten till fibernät. Separat abonnemang tecknas av bostadsrättshavare.

Internet

Ansluten till fibernät. Separat abonnemang tecknas av bostadsrättshavare.

Månadsavgift

Avgift: 1 808 SEK / mån
Vatten, p-plats samt sophämtning.

Ekonomi

Andel i föreningen: 5.55560 %
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Trevlig terrass som nås från vardagsrummet och sträcker sig runt huset mot entrén. Gott om plats för bord och stolar.

Bilplats

P-plats ingår i avgiften.

Övriga utrymmen

Förråd finns.

Närområde

Kommunikation: Buss 714 till Huddinge C och Flottsbro. Gångavstånd till pendeltågsstationen i Huddinge.
Närservice: Ica Maxi i Flemingsberg. Coop och Hemköp i Huddinge C som även erbjuder Apotek, Vårdcentraler, Systembolag, shopping och restauranger m.m.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy