Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 495 000 SEK / Fast pris
Adress
Johan III:s väg, Vadstena - Centralt, Vadstena
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
108 kvm
Avgift
3 633 SEK / mån
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Unik nyproduktion i innerstan - Vadstena

Nu har vi möjligheten att presentera en spännande och modern nyproduktion i centrala Vadstena. Susenborgshagen ligger i ett unikt läge inom Vadstenas innerstad och här har det tillsammans med arkitekterna på sandellsandberg hittats en balans mellan det moderna och de krav som finns avseende den historiska miljön. Här kommer att uppföras totalt 12 bostäder i bostadsrättsform, från 3 rum och kök om 62,5 kvm till 5 rum och kök om 108 kvm. Lägenheterna med hög klass på materialval kommer även att erbjuda uteplats eller uteplats och takterrass med spa-bad. Parkering kommer att finnas till varje lägenhet inom området. Välkommen att kontakta oss för mer information och för att lämna din intresseanmälan!

Beskrivning

Ljusa väggar och ett vackert laserat trägolv i ek som ger en ombonad känsla är genomgående. Stenskivor i Carrara marmor. Gedigna materialval såsom ljusgrå kalknatursten till köksbänk med stilren blandare från Tapwell, vackra köksluckor med träspegelar som skapar skåpvägg med generös förvaring. Social öppenhet mot vardagsrum med välkomnande miljö. Vardagsrum med stora fönsterpartier och utgång till uteplats i markplan.
Sovrum med ljusa färger och plats för förvaring. Stilrena och modernt inredda badrum med vitmålade tak, och Carrara marmor på golv och väggar. Vägghängd toalett, möjlighet till badkar och blandare från Tapwell.Ta del av vår digitala beskrivning för mer information.

Bostadsfakta

Kommun

Vadstena kommun.

Församling

Vadstena.

Storlek

Boarea 108 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Lägenhetsnummer

4

Våning / hiss

Hiss finns ej.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump - Nibe

Föreningen

Lägenhetsnummer: 4
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Månadsavgift

Avgift: 3 633 SEK / mån
V/a, avfall
1st parkering

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy