Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.
Pris
2 995 000 SEK / utgångspris
Adress
Lantmätargränd 1, Öster-City, Jönköping
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
73 kvm
Avgift
3 090 SEK / mån
Rum
2 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Lyx o flärd mitt i citypulsen!

Vill du njuta av allt vad stadens city kan erbjuda till fots? Då är det här tillfället du inte får missa. Här bjuds du på allt från lyxigt kök till exklusivt badrum med egna tvättmöjligheter till inglasad balkong i västerläge med utsikt över Vättern. Rymdkänslan i bostaden finner man sällan i en tvåa men eftersom just den här bostaden har en yta som överstiger vad måmga treor har så blir känslan just RYMD!

Beskrivning

Detta är en s.k. REDO bostad. Det innebär att säljaren är i startfasen kring försäljningen och att bostaden inom en snar framtid kommer utannonseras med ett visningsdatum. Du kan dock redan nu anmäla ditt intresse till handläggande fastighetsmäklare på 0708-172220 eller peter.nelzen@skandiamaklarna.se Observera att bostaden kan komma att säljas innan den tänkta huvudvisningen.

Dokument (pdf)

Planritningar Lantmätargränd 1

Bostadsfakta

Kommun

Jönköping kommun, Jönköpings Kristina-Ljungarum församling. Skattesats 33.85%.

Storlek

Boarea 73 kvm.

Rum

2 rum, varav 1 sovrum.

Lägenhetsnummer

1304

Våning / hiss

Våning 3 av 6.
Våningsplan 3 av 6.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2011

Bostadsrättsförening

Lägenhetsnummer: 1304
Antal lägenheter: 0
Antal lokaler: 0

Energideklaration

Energiprestanda: 76 kWh/kvm år.

Månadsavgift

Avgift: 3 090 SEK / mån

Övrigt som ingår i avgiften

KabelTV

Ekonomi

Andel i föreningen: 0.00000 %

Uteplats

Balkong, inglasad, läge väster.

Övriga utrymmen

Det finns cykelförråd och källarförråd.

Bilplats

Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter