Budgivning pågår
Aktuellt bud: 3 400 000 SEK
Se budhistorik

Visningar

sön 28 okt 14:30 - 15:10
Öppen visning - Välkommen!
Pris
3 795 000 SEK
Adress
Birger Dahlerus väg 8b, Kallhäll, Järfälla
Typ
Bostadsrättslägenhet
KVM
101 kvm
Avgift
5 201 SEK / mån
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Högst upp med två balkonger

Välkommen till högst upp i huset! Här bor man på härliga 101 kvadratmeter med två inglasade balkonger och två duschrum. I övrigt erbjuder bostaden ett rymligt och stilrent barkök, lättmöblerat vardagsrum i vinkel som enkelt kan delas av och ge ett extra sovrum, "master bedroom" med egen balkong och Mälarutsikt samt gästrum. Bolinder Strand är känt för sin närhet till naturen, stranden och sin marina miljö. Här kan man ha sin båt i småbåtshamnen, promenera till badstranden och löpträna på elljusspår i naturreservat. I närområdet finns också restaurang, gym och på gångavstånd når man Kallhälls pendeltågsstation och Centrum. Här är bara att flytta in!

Beskrivning

Hall: Välkommen in, här finns gott om plats för ytterkläder och skor bakom vita skjutdörrar. På golvet ligger klinker som övergår i ekparkett. Vitmålade väggar.

Duschrum I: Stort helkaklat duschrum med golvvärme. Tvättdel med tvättmaskin och torktumlare under praktisk arbetsbänk och väggskåp för förvaring.
Dusch bakom duschväggar i glas, handfat i kommod, väggskåp med spegel, handdukstork och wc-stol.

Vardagsrum: Stort och lättmöblerat vardagsrum i vinkel som kan byggas om för ett sovrum till. Öppen planlösning till kök som avgränsas på ett praktiskt sätt med en bardisk. Utgång till inglasad balkong med förmiddags och eftermiddagssol. Parkett på golvet och målade väggar samt en fondtapet.

Kök: Rymligt och stilrent kök med gott om arbetsytor. Vita luckor och svart bänkskiva i laminat. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys med full höjd, spishäll, spisfläkt, micro, varmluftsugn och diskmaskin. Matplats för upp till 8 personer till bords.

Gästrum: Passar även utmärkt som barnrum eller arbetsrum. Parkett på golvet och ljus tapet på väggarna.

Duschrum II: Helkaklat med golvvärme. Dusch bakom glasvägg, handfat, handdukstork samt väggskåp med spegel.

Sovrum: Rymligt sovrum med egen inglasad balkong med utsikt mot Mälaren. Plats för dubbelsäng och annat möblemang. Ingång till klädkammare. Parkett på golvet och tapet på väggarna.

Övrigt

Lägenheten är belägen i Bolinder Strand med gångavstånd till Kallhäll centrum med affärer, pendeltåget, bussar, dagis och parker. Även Kallhälls övriga tillgångar som badplatser och naturområden som ger möjlighet till friluftsaktiviteter året om.

KOMMUNIKATION
Endast 5 minuters avstånd till Kallhälls pendeltågstation. Med pendeltåget tar det ca 23 minuter till Stockholms Central. Med bil tar man sig smidigt via E18 till Stockholm.

SERVICE
Bredvid bostadsområdet finns matvarubutiker, pizzeria, bibliotek, biograf, videobutik, grillbar, apotek, vårdcentral mm.

Cykelavstånd till Jakobsbergs Centrum med ca 100 butiker, caféer, restauranger, banker, post och systembolag. Biograf och bibliotek.

ARBETSPLATSER
I Kallhäll oxh Bolinder Strand finns många företag etablerade exempelvis Arla och ICA. I Järfälla kommun finns en mängd större och mindre företag etablerade.

SKOLOR OCH BARNOMSORG
Järfälla är en bra utbildningskommun med ett stort utbud vilket ger barnen många möjligheter. Bara några hundra meter till låg- och högstadieskola. Förskolor som finns i området: Teknikvägens förskola, Cylinderstugans förskola och Svetsarvägens förskola.

FRITID
Inom några hundra meters avstånd finns elljusspår, gräs- och grusplaner, samt en fritidsgård. Inom gångavstånd finns badplatser samt småbåtshamn. Det finns även stora naturområden i kommunen med gång och cykelvägar, skidbacke med lift I Kallhäll finns även Bolindervallen med en ishockeyrink, löparbana samt gräs- och grusplaner.

Dokument (pdf)

Planritningar Stadgar Entrétorget 2018.pdf Energideklaration Birger Dahlerús väg 8.pdf Årsredovisning Entrétorget 2017.pdf

Bostadsfakta

Kommun

Järfälla kommun, Järfälla församling. Skattesats 32.15%.

Storlek

Boarea 101 kvm.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Lägenhetsnummer

21403

Våning / hiss

Våning 5 av 5.
Hiss finns.

Byggnad

Byggnadsår: 2009-2011
Ventilation: FX-system
Övrigt: Till varje lägenhet finns individuella förrådsutrymmen.
Barnvagnsrum 3 st
Cykelrum 2 st

Uppvärmning och el

Elförbrukning: 505 kWh/år.

Bostadsrättsförening

Föreningens namn: Brf Entrétorget
Organisationsnummer: 769618-6233
Föreningsform: Bostadsrättsförening
Lägenhetsnummer: 21403
Antal lägenheter: 70
Antal lokaler: 0
Brf Entrétorget består av 70 lägenheter i modern arkitektur med yteffektiva lägenheter, 2-4 rum och kök. Huset bildar en u-form med tre trapphus och 5-10 våningsplan. I varje trapphusentré finns postboxar för inkommande post. Vid lägenhetsdörren finns tidningshållare för morgontidning.

Bostadsrättsförening parkering: Parkeringsgarage 37 bilplatser+2 mc platser.
Yttre parkeringsplatser 37 st med elstolpe.

Ansökan om plats skickas till styrelsen entretorget@gmail.com

Föreningens ekonomi

Inga beslut har tagits om höjning. Inga stora höjningar är planerade.

Energideklaration

Energiprestanda: 71 kWh/kvm år.

TV

Anslutning till kabel-tv. Leverantör Comhem. (Grundutbud samt 8 favoriter ingår i bredbandstillägget)

Internet

Bredband. Leverantör Comhem.

Månadsavgift

Avgift: 5 201 SEK / mån

Driftskostnad

1 085 SEK varav:
VA: 130 SEK
Elektricitet: 700 SEK
Övrigt: 255 SEK
Övrigt avser internetuppkoppling och fast telefoni

Alla ovanstående belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/mån om inget annat anges.

Ekonomi

Andel i föreningen: 1.83189 %
Andel av årsavgiften: 1.83189 %
Pantsättningsavgift: 455 SEK
Överlåtelseavgift: 1138 SEK
Betalas av: Köpare
Lägenheten är pantsatt. Detta innebär att nuvarande ägare har lån som belastar bostadsrätten. Dessa löses på tillträdesdagen.

Uteplats

Balkong 1 med utgång från vardagsrum. Förmiddag till eftermiddagssol
Balkong 2 med utgång från sovrum med kvällssol

Bilplats

Parkeringsgarage 37 bilplatser+2 mc platser.
Yttre parkeringsplatser 37 st med elstolpe.
Besöksparkering finns i området.

Ansökan om plats skickas till styrelsen entretorget@gmail.com

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Som utgångspunkt redovisas alla bud även till budgivare och spekulanter. Säljarens lagstadgade rätt att besluta om att inte alla bud ska redovisas under budgivningsprocessen gör dock att avvikelser kring denna utgångspunkt kan förekomma. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy

HitCounter